En sen minijul

Idag jobba jag första passet 7-14 efter en veckas semester, de kändes skönt att vara tillbaka igen. När jag kom hem packade jag upp väskan innan jag och Oscar gick över till mamma då min farbror med familj hade kommit från Stockholm så vi fikade lite och sen delade ut lite julklappar. De röda ljuset och lakriset fick jag från Oscar, den vita Ljuslyktan med text, black tower och 500kr fick jag från farmor (som hon hade skickat med) knivsettet fick jag från mamma, styvpappa och lillebror i efterhand och de andra var från farbror med familj.






Nyårslöften

2017 har inte gett mig lika mycket som 2016 gjorde men 2017 har varit ett bra år ändå. Har fått förlängt på regnbågens korttid, sprungit action run både i Örebro och Norrköping vart i Cypern och åkte vattenskoter för första gången. Har fortsatt med träningen och känner att jag blir starkare och klarar av mer.  Var ju också och såg Danny saucedo i Stockholm. 

Hade dessa 3 som nyårslöften detta året och jag har uppnått alla mer eller mindre, så jag tänkte fortsätta att ha dessa under 2018.
1. Sätta mig själv i första hand mer och tro på mig själv. 
2. Fortsätt träna på och äta rätt/bra som jag mår bra av.
3. Skaffa massa underbara minnen med min älskade pojkvän, familj och mina bästa vänner.  
Tack alla inblandade för detta året och så hoppas vi på att 2018 blir ett minst lika bra år. Ska springa action run igen och även tjurruset som jag fick i julklapp som jag vet redan nu så de ska bli kul. Hoppas på att 2018 kommer innehålla mer reser och upplevelser. Här kommer några bilder från året som gått. 


















Onsdag

Vaknade för en liten stund sen så nu ska jag äta frukost, blev Chiapudding. Idag snöar de ännu mer ute, mina kusiner försöker få mig att åka skidor men jag vet inte, har aldrig åkt skidor. 💕 hoppas ni får en bra dag. 



Julafton

God jul på er allihopa hoppas ni haft en mysig julafton, de har jag haft iallafall. Börja dagen med en mysig frukost sen gjorde jag och min kusin knäck. Vi var även ute på en promenad innan maten och Kalle anka. Ny har vi öpnnat alla julklappar och jag är väldigt nöjd, bästa Julklappen var nog min träningsklocka som mäter Puls, calorier, steg och även sömnen. Vad var eran bästa Julklapp?

Blir mobilbild, hoppas de är okej.













Ledig dag

Vart ingen sovmorgon idag även om jag är ledig, fick gå upp tidigt för att få iväg min lillebror till skolan. När jag lämnade av honom åkte jag iväg för att få massage hos Denise. När jag kom hem började jag baka lite lussebullar, fast dom blev väldigt stora men de är ju gott de med. Testa även att göra en pepparkakslatte och den vart god. 
Nu sitter jag och kollar på temptation Island och har druckit lite glögg och ätit en lussebulle till. 


3e advent

Började inte förens kl 14 idag så tog en sväng till gymmet och körde lite ben på morgonen annars har jag bara tagit de lugnt innan jobbet.  När jag kom till jobbet gjorde jag iordning skumtomtspanacottta och ställde i kylskåpet. Efter 15:00 fikat började vi baka pepparkakor med några av brukarna och de var uppskattat vilket var väldigt kul,  så de luktade pepparkakor på hela avdelning resten av kvällen. Skumtomtspanacotttan fick de efter kvällsmaten och den var också uppskattad de tyckte den var god. Tycker de är roligt att göra något extra. Imorgon ska jag egentligen vara ledig meb ska jobba extra hos mamma, hon jobbar på en förskola.

Vart inte en sån bra bild tyvärr när jag tog på jobbet men här har ni också receptet om ni vill testa. 💕



Svar på frågor

1 , Vad ditt mål med bloggen?  Hur länge har du bloggat och vad är det roligaste med att blogga? 
Jag vet Inte riktigt, de är nog att ha mina minnen sparade någonstans och att visa bilder tex från en resa eller något liknande.  Jag har bloggat i ca 6år men under en lång period var jag inte aktiv då jag inte visste vad jag skulle skriva om jag hade tappat motivationen men nu är jag på igen.  De roligaste är att man har någonstans att gå tillbaka och kolla minnen och även kunna visa och berätta för andra vad man gör och visa bilder. 

2, Vad är dina framtidsplaner ?
Jag vill resa ihop med min pojkvän , familj och vänner. Längre fram skulle jag vilja ha barn och så klart en fast tjänst som undersköterska som jag nu går på vikariat. 

3 Vad betyder vänskap för dig?
Vänskap för mig är någon som jag kan lita på ,som får mig att må bra och någon jag har grymt kul ihop med. De betyder mycket .

4 Vart jobbar du? Trivs du med ditt jobb? Vad är ditt dröm jobb? 
Jag jobbar på ett korttidsboende som kallas regnbågen Ja jag trivs mycket bra med mitt jobb. Jag älskar att få hjälpa människor på olika sätt och de får jag göra och jag har underbara arbetskamrater. Jag har mitt dröm jobb men jag skulle önska att jag hade bättre förutsättningar tillexempel större yta mer saker så att man kan hitta på mer saker med patienterna som baka eller spela spel. Haft en mysigare trädgård där man kan umgås på sommaren ,kanske haft en hund eller katt som man kan gosa med, så att de blir mer kvalitet. 

5 Vart bor du och hur stor lägenhet? Bor du själv? 
Jag bor i en 1a i Kristinehamn nära polisstationen.  Ja fast ändå inte som att min pojkvän är hos mig istället för att bo hemma hos sin mamma. 

För att ni ska få lära känna mig lite bättre tänkte jag köra några snabba om mig 

1 . Jag är är i ett förhållande , 4 år den 16 januari 2018. 
2. Bor i Kristineham med min mamma Pia ,styvpappa Jonny och lillebror Elliot. Min pappa bor i Stockholm med min styvmamma Pia (ja de heter likadant :) ) och min lillasyster Ida. 
3.  Jag älskar att träna , de är något jag måste göra för att må bra. Börja träna på fight fit för ca 4 år och jag är fastna direkt. De är den bästa träningen och de har de bästa gymmet här i stan enligt mig. 
4. Mig med 3 ord , aktiv ,glad  och omtänksam 
5. Jag har väldigt lätt för att gråta
6. Jag hatar skräckfilmer 
7. Jag fick diagnosen dyslexi i mitten av 6an , så ursäktar mig redan nu om de förekommer stavfel. 
8. Jag har en stora syster som jag inte har någon kontakt med idag. 
9.  Min mamma är min förebild och min familj betyder allt för mig. 
10. Jag älskar ost ,kokos och lakrits. 

(null)


New in

I fredags fick jag hem mitt packet från nelly och de var dessa fina träningsbyxor, tog bilden från nelly. 


Idag fick jag hem min lakris kalender som jag beställde förra veckan, så lycklig nu. Nästa år ska jag beställa den i god tid men bättre sent än aldrig eller hur? 


2 Advent

Gjorde pepparkaks scones till frukost idag, tyckte de passa bra som de är andra advent. Har även pyntat granen och gjort pepparkakor tillsammans med Oscar, visst vart dem fina?  Nu ska jag snart iväg och jobba till 21. Hoppas ni också haft en mysig 2 Advent.




Bilder från helgens julbord

Här kommer bilderna från i helgen när vi var nere hos mormor i östa husby på julbord. 
 
 

Gymmet

Börjar sent idag, så sov ut och åt sen frukost framför wahlgrens värd innan jag byte om och gick till gymmet. Mycket rikigt så har jag träningsvärk idag som jag skrev igår att jag skulle ha, men de är lite skönt också. Trots träningsvärken i framsida lår vart de ben idag på gymmet men mer fokus på rumpa, baksida, insida och utsida lår, vart även lite mage på slutet. Nu blir de hem för att duscha och äta lite innan de blir att bege sig till jobbet. Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra onsdag.


Dessa gummiband är väldigt bra man kan använda dom i mycket och de är så jobbigt. Hade de när jag gjorde "kissande hunden" och även rumplyft och de bara brinner. 


Tisdags fys

Var på tapiren och jobbade extra igår, de är kul att komma tillbaka och träffa alla gamla arbetskamrater igen. När jag slutade halv fyra åkte jag direkt upp till regnbågen och jobbade 16-21,så gick och la mig i sängen ganska fort efter jag kom hem.

Idag jobba jag 7-11:30,  de var skönt att sluta tidigt. Gick till jobbet idag och bruket lyssna på pod när jag går, i vanliga fall brukar jag lyssna på wahlgren och Wistam,  någon av er som lyssnar på dem?. Men idag började jag lyssna på bianca och Alice har du sagt a får du säga b, den var bra så har ni inte lyssnat på den tycker jag ni ska göra de. De har släppt två avsnitt och finns att lyssna på podtoppen. Se. 
Ikväll vart de träning på bästa gymmet. Moje höll ett fys pass, han körde olika stationer med två olika övningar som du skulle skifta mellan, 1min på varje övning två gånger innan du byte station. Det var så jobbigt, var helt slut efterråt och svetten ran men även om de är sjukt jobbigt så är de så roligt på Samma gång. Men imorgon kommer jag ha träningsvärk. 
Nu ligger jag bara och tar de lugnt i soffan, hoppas ni också haft en bra dag. 

Bjuder på en gammal bild från ett pass på fit. 


Beslutsångest

Nu måste ni hjälpa mig, jag har så svårt att bestämma mig för vilken av dessa 3 jag ska köpa, så snälla kan ni kommentera med den siffran ni tycker är snyggast. Tack på förhand.


(Den första ska vara marinblå men den ser ut att vara svart.) 


Julbord och första advent

Igår åkte vi ner till mormor i östra Husby för att gå på sista julbordet hos Christer på café roo, så tråkigt att han ska sluta för han har de så mysigt och maten är så god.


Idag är de första advent så mysigt. Jag startade dagen med mys frukost hos mormor och nu sitter vi i bilen på väg hem till kristinehamn, så jag lägger upp bilder från igår senare. Ikväll blir det jobb på tapiren,  så får fixa lite advent mys för de äldre.   

Bjuder på en bild från i torsdags när vi var iväg på julshow med jobbet istället. Ha en fortsatt trevlig första advent. 💕