Dagens citat


Dagen

Idag vakande jag runt 9-9:30 gick upp och gjorde frukost satte mig sen framför tv:n. Efter jag ätit frukost byte jag om och gick till gymmet, det gick bra tog de lugnt idag ska gymma i morgon också med Ivan, David och Oscar :-). När jag kom hem från gymmet städade jag hela lägenheten för att vi skulle "fira" Jonny som fyller 40 i dag.


Best friend fore ever!!

Du är min bästa vän Emilia, har alltid kul när jag är med dig. Tack för en super kula 2 dagar måste vi göra om :-) här är några bilder på oss :-) vissa från helgen och vissa som är tagna för några veckor sen.


Dagens citat


Inspiration


Twilight maraton

Nu blir de twiligt maraton med Emilia första filmen är redan sedd nu sätter vi igång new moon


Utomjordingar!!


Grattis storasyster


Sleepover with

Nu kryper jag och Emilia ner i sängen och kollar på tv innan vi ska sova, i morgon blir de att fixa inför vårt film maraton :-) god natt sov gott


Dagens inspiration


Dagens citat


Dagens citat


Dagens citat


Inspiration

Ge mig denna tröjan,vill ha.


Dagens inspiration


Snart!!

Snart blir de beauty and the beast jiiiiipppiiii.


Dagens inspiration


RIP

Ella du är redan saknad av oss alla och du kommer alltid finnas i våra hjärtan. 
vila i frid ella, här är några fina bilder på henne.
 
 
Några bilder jag tycker exra mycket om som jag redeskerade lite.
 

Dagens outfit


Night

Ligger nu i sängen oh ska snart sova så jag är pigg till idrotts provet vi har i morgon. Ska antagligen träffa Filip i morgon efter skolan om inget annat men de tror jag inte. Men iaf god natt


Dagens look


Good night


Frans och ögonbryns färgning

Idag vid 16:30 var jag och färga mina ögonbryn och fransar hon plocka även mina ögonbryn. Inte så jätte bra bilder men de får duga :-)


Dagens citat


Plugg plugg och mer plugg..!!!

Ja idag kommer min dag att bestå av plugg plugg och mer plugg, har muntliga nationella prov i morgon men de kan man ju ont plugga så mycket på men har idrotts prov, matte prov och sen måste jag göra so oh kanske lite no som jag ligger lite efter med jaja hoppas iallafall ni får en roligare dag än mig


Min dag

Ja idag väckte mamma mig ganska tidigt för jag skulle ner och hjälpa till på loppisen, det gick ganska bra vi fick in drygt 2000kr. När jag kom hem duschade jag och efter det rensade jag bland mina kläder fick faktiskt bort en del :-) efter ett tag ringde Ivan och frågade om jag hade lust att träffa han och David och de hade jag ju så då drog jag ner till stan och mötte upp dom senare kom tilda också :-) vi gick runt prata och sen hade vi snöbolls krig innan dom skulle dra upp till Djurgården igen och jag dra hem och fortsätta att rensa bland mina kläder. När jag var klar med det kom Ida och Magnus kompisar till mamma och Jonny för att äta och kolla melodifestivalen med oss. Ja det var väl de jag hade att berätta kolla även Ivans och David blogg http://www.nattstad.se/crazzybros hoppas att ni haft en bra lördag iallafall, nu ska jag sova så säger godnatt och sov gott.


Melodifestivalen

Nu sitter hela familjen oh Ida och Magnus framför tv:n och ser på melodifestivalen


Försenat

Godkväll på er, jag har ju inte lagt upp svaren på dom frågorna jag fick på frågestunden jag hade för ett tag sen vet inte om ni har tänkt på de men iallfall jag har inte glömt bort det men det går inte att lägga upp videon som jag filmade med Emilia för ett tag sen. Så jag får väl svara på dom i ett vanligt inlägg istället tyvär.
 
1:3 saker du ångrat att du gjort? 
Svar: 1.Att jag har färgat mitt hår eller underhår gröntblått
2.Att jag skärt mig 
3.Att jag har snattat när jag var mindre
 
2: 3 saker du är glad över att du gjort?
Svar: 1. Att jag gick om 8an
2.Att jag sa upp kontakten med min pappa men det var ett tag sen det är bra mellan oss nu.
3. Att jag börja träna 
 
3: Säg 3 personer du saknar.
Svar: Kan inte välja 3 stycken, saknar många.
 
4:Varför tränar du så mycket? 
Svar: För att jag mår bra av att träna och att jag vill få finare kroppsform och gärna gå ner i vikt.
 
5: Vad valde du för linje? 
Svar: första val vård och omsorg här i kristinehamn 
anda vård och omsorg i karlstad 
och tredje vård och omsorg i kalrskoga
 
6:Vad skulle du göra om du mötte din idol på stan? 
Svar: Jag skulle nog gått fram och frågat om en atograf och om vi kunde ta en bild tillsammans.
 
 
 

9 Månader

Grattis kära syster på 9 månaders dagen älskar och saknar dig gumman.


Alla har dåliga dagar

Sista delen/studen av alla hjärtans dag kanske inte vart så bra men aja så kan de bli får väl hoppas att jag känner mig bättre i morgon.


Min alla hjärtans dag..

Ja jag har spenderat min alla hjärtans dag med mina vänner och min familj en stund har mest vart med mina vänner och det har varit helt okey dag hoppas ni också har haft en bra dag. Här är några bilder från dagen :-)

https://cdn3.cdnme.se/3494522/6-3/pic_511d32d9ddf2b35ef39e54c7.jpg" class="image">


Se vad...

Titta vad jag hitta på diskbänken när jag skulle göra frukost, tack mamma Jonny och Elliot


Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er, hoppas att ni alla får en bra och mysig dag fast att ni inte har någon (inklusive mig). Men man kan ju också vara med sin eller sina bästa kompisar om man inte har någon:-) men iallafall så ville jag bara säga glad alla hjärtans dag till er!


Soffan

Ligger nu i soffan med en katt på mig efter att ha gymmat och ätit pannkakor muuums.


10 månader

Efter nästan 10 månader utan dig och att inte ha pratat med varandra och allt har vi äntligen börjat prata med varandra det tog lång tid men är glad att vi kan hälsa och prata med varandra igen fast klart känns de lite skumt och konstig men hoppas de försvinner snart vill verkligen att de här ska funka ,Vill att vi ska vara vänner.


Fettisdagen

Ja idag är de ju pannkaks oh semle dagen, Oh som alla lägger upp bilder på sina semlor tänkte jag också lägga upp en bild på min semla den var jätte god.


Dagens


Studiedag

Idag har jag studiedag rätt gött, har bara legat i soffan och kollat på tv en så länge får se om jag hittar på något senare. Hoppas ni får en bra dag.


Idag har jag...

Idag följde jag med familjen (alltså mamma Jonny och Elliot) vi åkte till mariebergsskogen och kolla på djuren som var där här är några av dom djuren


Melodifestivalen

Ja kvällens melodifestival låtar var ju iaf bättre än förra gången eller vad tycker ni? Höll inte riktigt med att Scan och Louis gick till final tyckte att Anton och Erik oh Tone skulle gå till final men men dom fick iaf till andra chansen :-) fast scan bannans låt var rätt bra den var rolig :-)


Fördriver tiden

Nu är nationella proven slut för den här månaden :-) nu sitter eller ligger jag och Emilia i skolan och väntar på att vi ska börja


Frukost

Sitter och äter frukost framför vanka med nrj innan svenska skriftliga nationella.


Goodnight

Ja ligger nu i sängen och ska snart försöka sova är faktiskt trött och i morgon går vi lång dag till 15:40. Jag ska till tandläkaren i morgon oxå vid 14:20. Aja iaf så säger jag godnatt nu sov gott


Klart

Nu är nationella svenska läsförståelse klar, nu är de bara svenska nationella skriv på fredag kvar sen är de klart för den här veckan. Läsförståelsen gick ganska bra faktiskt så de känns helt okey :-) får hoppas att skriv också går bra. Snart har jag so sen slutar vi och då drar jag till gymmet efter det blir de att träffa Rasmus.


Sova kanske?

Nu ligger jag och ska snart försöka sova lite så jag är utvilad i morgon till svenska nationella proven som är i morgon vid 8:30, taga taga taga nu kör vi och hoppas på de bästa:-)


Håltimma

Ja då har man håltimma nu då till 12:30
Ps bilden är från igår


Jävla snö

Ååh usch ännu mer snö åhh försvinn hatar de här vill inte ha mer snö!!! Den som nästan hade försvunnit så är de tvungen att komma mer usch...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494522/images/2013/pic_5110b0989606ee2055df8972.jpg" class="image">


Dagens outfit


Snäll...

Snäll lille bror man har som sitter och sucktar mig med denna... :-( jag ska ju tänka mig för vad jag äter..


Dagens look

D


Söndag

Idag vaknade jag 9:30 satte på tv:en nästan direkt och åt sen frukost. Mamma bad mig sen följa med ut så jag hoppade in i duchen och fixade mig, vi åkte ut till jutviken och grillade korv och åkte skridskor här är några bilder.


Bilder med Emilia

Ja idag har jag varit och är fortfarande med bästa Emila, vi var ute och tog tilte kort förut och tog även en ficka så här är några av dom bilderna vi tog :) 

 

Glass

Sitter nu i badhusets cafeteria och äter glass efter att ha badat med min lillebror


Dagens...

Sitter nu och kollar på vakna med Nrj, ska snart fixa de sista innan jag ska börja gå till skolan, jag har utväcklingsamtal nu på morgonen hehe vi får se hur de går :-) bjuder också på dagens look/outfit


RSS 2.0