Måndag

De är måndag och jag har varit ledig, så skönt. Har tagit de lugnt för de mesta men vart en lunch på stan med Natalie som var i stan, de var länge sen vi sågs så de var kul att träffas igen. När jag kom hem igen gjorde jag en ansiktsmask framför serien riverdale och nu blir de träning. 💕 hoppas ni haft en bra måndag.


Mysfrukost

De är lördag och jag har ledig morgon, jobbar kväll idag så fick bli en mysfrukost idag. De är även 2år sen idag jag tog mitt körkort så nu är min prövotid slut. Hoppas ni får en bra och mysig lördag. 

 

4 år

 Idag har jag och Oscar varit tillsammans i 4 år,  så när jag hade slutat jobbet vid halv 14 gick jag och handlade lite som jag skulle ha till middagen och även till efterrätten som jag skulle överaska Oscar med när han kom hem från jobbet. Jag tände ljus, pyntade med blombukett och rosblad på bordet och hade på musik i bakgrunden. Jag lagade lax i ugn med dill och citron sås med färsk pasta till, super gott. Sen hade jag förberett frukt som vi doppade i smällt choklad och varsin croissant, efter det fick han en massage. 💕 










Nyfrissad

Direkt efter första jobb passet idag gick jag och klippte mig och även färga på sveamagasinet hos bästa madde. Var ett tag sen nu så de var välbehövligt och så skönt nu när de är nyfixad. Här får ni före under färgningenvoch efterbild, jag är iaf super nöjd. 

Så snygg så i folie paket :)

Nu blir de att fixa iordning lite mat och ta de lugnt innan jag ska tillbaka till jobbet.
Ha en forsatt bra dag💕😊






Min helg

Efter jobbet i fredags tränade jag med min styvpappa och på vägen hem vart jag sugen på thaimat så jag och Oscar beställde hem, de var så gott 😋 . Efter maten gick jag och mamma en promenad med Nico och hon tog sen med han till sig för att min lillebror Elliot ville att han skulle sova hos dem. När jag kom hem till Oscar kollade vi på serie innan jag somnade på soffan.

Lördag tog vi de lugnt var och handlade lite, gick upp med julsakerna på vinden och sen gick vi på bio på kvällen och såg jumanji, den var helt okej faktiskt.

Söndag var också en lugn dag, var ute på promenad med niko och sen åkte han hem till sig, de vart tomt. På kvällen tränade jag kick and box med styvpappa. Men de har varit en bra helg trots att jag inte gjort så mycket.



Hundvakt

Efter att jag slutat jobbet 11:30 åkte jag och hämtade upp denna goding hos Conny och Louise och ska ha Nico tills på söndag då de kommer hem igen efter att ha åkt skidor. De ska bli så mysigt. Nu ska jag iväg till gymmet en sväng, hem och fixa lite mat och och ut med Nico innan man ska tillbaka till jobbet kl 17:00 till 21:00. 



Nyårsafton

Tog det lugnt på dagen igår ,började jobba kl 17:00 och slutade 21:00.  Åkte direkt hem efter jobbet och bytte om för att sen gå över till mamma och de andra, vi hade musik tema. Jag och Oscar var utkädda till Sindy och Danny i filmen Gease så gott vi kunde av de vi hade hemma. Vi åt oxfile eller fläskfile ,potatisklyftor och massa rotfrukter till varmrätt och sen kladdkaka som jag bakade innan jobbet med glass och bär. Vid 12 slaget gick vi ut för att smälla raketer som min lillebror och styvpappa hade köpt. Jag hade en bra nyårafton och hoppas att ni också hade det Gott nytt år på er!! 
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
 Nyårskyssen 

\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n