Lite bilder




Gårdagens outfit




Dagen...

Efter frukosten åkte hela familjen till badhuset, det var roligt :) jag tränings simma i 30 min oxå. När vi hade badat klart åkte jag och mamma och handla, mamma och jonny lagade lax och potatis det var jätte gott. När jag hade ätit  klart rinde Eddie och fråga om vi skulle ses, så då gick jag och träffa han kom hem för en timme sen och då gjorde jag och mamma om i mitt rum vart nöjd. Nu sitter jag och äter naturgodis och ska snart gå ut i köket och göra ordning fruktsalad. 
så här ser mitt rum ut nu, har tyvär inte någon bild på hur de såg ut innan. 


Gårdagen..

Jag och Rasmus var på stan en stund, kolla lite i affärer. Senare gick vi till skate parken var där ganska länge innan vi gick hem till mig och baka rulltårta. Efter vi bakat och städat efter oss åkte vi och bada i jutviken med Emilia.


Gårdagens....



Right now

Jag har nyss varit i tvättstugan och hämta de sista som var kvar, Nu satte jag mig vid datorn och tänkte fixa bilderna från igår som jag snart ska lägga upp. Mednas jag gör det gottar jag mig med den här..... MUUMMS


Gårdagen

jag blogga inget igår för var ute med kompisar och kom hem sent och då orka jag inte blogga plus att Rasmus kom till mig. 
Idag ska jag och Rasmus vara ute och sen får vi se vad vi hittar på, är iallafall fint väder idag. 



<3

 
 
 
 
 
 
 

Regn

Hej, kom nyss hem, har varit ute i det "fina vädret" med några kompisar. Nu sitter jag i min säng vid datorn blöt och fin :p
vad har ni gjort idag? och vad har ni haft för väder?

Ben&jerry

Efter jag ducha och fixat mig gick jag till coop som ligger ca 5-10 min ifrån mig :) där köpte jag en Ben&jerry :p  den var  ganska god, jag tycker inte så jätte mycket om choklad glass men den var helt okey :) 




Min...

Det här är min Outfit idag :) vad tycker ni?? <3 :) 


Just nu..

Ja nu har jag lagt upp lite bilder, hoppas ni gillar dom. vet inte vad jag ska göra nu, det är så tråkigt väder det regnar hela tiden förut spö regna det... inte kul :-(. hoppas att ni har bättre väder. Ha det bra pöss
(Bilden är från när jag var och hälsa på hundvalparna :) )

Bilder

Här är fler bilder från veckan och kanske någon från midsommar. 



Jag målade om vårat dass, (det var blått innan. )

Hälsade på 6 hundvalpar, hunden som är här under är mamman.


!



Midsommar

Hejsan! ja som jag har sagt har jag inte kunnat blogga något som att jag inte haft något internet, men nu är jag hemma igen och kan blogga :D här är några bilder från midsommar, ska lägga upp några andra bilder sen oxå som jag tagit under veckan. 

Tvättar

Hej,:)  idag har jag mamma och min lillebror målat, vi måla vårt dass och vi olja in våra ute möbler.
Nu sitter vi hemma hos mormor (som ni kanske förstår, därför jag kan blogga ;) ) vi tvättar i tvättstugan och nu ska vi äta korv och makaroner :) muuums :P. Efter maten ska vi gå ut me hundarna och sen handla lite. Sen får jag se vad jag/vi hittar på ;)  men vi hörs en annan dag ha det bra pöss :)





Studenten

Här är bilderna när vi fira Sara min kusin

















ÄNTLIGEN

Så nu starta min dator så passar på att lägga upp bilerna från i fredags :)


























Mina betyg 


HEJ

Jag har inte bloggat något för det första min dator har krånglar och de andra har inte haft så mycket tid.
I fredags när jag tog examen gick ut 8:an igen som att jag gått om ett år.Jag sa hejdå till alla mina underbara vänner i 9:an gud vad jag kommer sakna dom,sa ocskå hejdå till alla lärare och fick mitt betyg som jag ändå är ganska nöjd med. När jag kom hem åt vi pizza, sen satte vi oss i bilen och åkte ner till vår stuga som ni nu vet ligger utanför Norrköping. Efter en stund fick vi besök av många  som kom för att fira min kusin Sara som tog studenten i fredags huuurrra huuurrrra.
ska lägga upp bilderna senare men som att min dator krånglar skriver jag nu från min mormors dator, men lovar att jag ska lägga upp dom så fort jag bara kan. Jo jag kommer inte blogga så mycket den här veckan för vi ska vara här i stugan resten av veckan och jag har inget internet där, så får göra några snabba inlägg när jag är här oss mormor. Men ni får ha det så bra så hörs vi pöss :P



Tummen

Efter skolan var jag på mammas dagis :) det var kul :P vi hade tårtkrig :) <3 hahhaah


















SMILE

Idag hade vi tävlingar i skolan alla klasser mot alla. Det var kul :) gick ganska bra  för min klass :)
man fick vara utklädd ocskå <3  här är några bilder :) <3 jag har tagit några sen tog cassy och Ziba min kamera 
ledsen att bilderna inte är i ordning <3






























'











Dagen...

Idag sluta vi ganska tidigt så de var gött, vi var och spela bränboll och lite andra lekar och grilla hamburgare :)
efter skolan gick jag ner tilll stan och träffa kompisar. Klockan 5 gick jag hem byte om åt lite och sen åkte iväg och dansa ZUMBA :) <3 tycker verkligen att det är kul :P så ni som inte har testat det TESTA DET!!!
efter zumban duscha jag och satte mig vid datorn heheh :) <3 
guuud snart är de sommarlov bara en dag kvar nu jppiii :P 


LÄNKBYTE

hejsan jag gör ett länkbyte med en söt tjej hon har en fin blogg så gå in och kolla :) <3
http://allibrall.blogg.se/
http://allibrall.blogg.se/



ZUMBA

Nu har jag duchat efter ett härligt Zumba pass :) <3 ska snart krypa ner i sängen och kolla på tv :) ja det var allt jag hade att säga nu :) <3 


Städatime....

Ja idag har jag städat och plockat i ordning i mitt rum, :) det var lite tråkigt men med musik till vart det lite roligare. Nu har jag nyss ätit lite mat mumms :P så nu sitter jag i mitt rum vid datorn när det är fint väder ute :)
Om 1 och 1/2 timme ska jag gå och träna först blir det ett  steppmix pass sen ett  Zumba :) det ska bli kul, har inte testat på de innan :P men innan det vet jag inte vad jag ska göra tänkte väl gå ut en sväng för att få lite luft. 


Överlycklig

Gud jag är så GLAAAAAD!!!  jag anmälde mig i en veckans blogg tävling för första gången för ett tag sen och nu när jag skulle kolla vem som vunnit var jag  en av dom JIPPPIII GUD TRODDE ALDRIG ATT JAG SKULLE VINNA :)
Det här gjorde min dag :)  :D :D  tack så jätte mycket :) <3 
bloggen heter http://quiethell.myshowroom.se/
Gå in och kolla hennes blogg!! :) 


Marabou





Dagens....

OUTFIT 



Karlstad

Idag åkte jag och mamma till Karlstad och handla, det var roligt. jag skulle kolla på en avslutningsklänning tills på fredag, Då vi äntligen får sommarlov:) Det tog ett tag och vi gick in i många affärer, men sen hitta mamma en klänning på JC för 50kr så vi köpte den. Jag köpte även ett par shorts på H&M för 200kr
Vi åt på Max det var gott....hihi:).. Vi passa ocskå på att köpa en student present till min kusin Sara som tar studenten nu på Fredag. Ja det är de jag har gjort idag hehe :)






Bilder från igår

Igår var jag med Emilia Rasmus och Oscar.Jag Emilia och Rasmus såg på film hemma hos mig innan Oscar kom till mig. När Oscar hade kommit till mig kolla vi alla en liten stund till på filmen innan vi började brottas med varandra hahah det var kul. Jag hade även vatten krig med Oscar.... haha. Senare gick vi ut ett tag för det vart lite varmt efter all brotning och så. här är lite bilder som jag och Rasmus tagit.





















Gårdagens outfit

MARIO!!




TRÄNAT

Ja nu är jag igång med träningen :) har varit och tränat 3 gånger den här veckan, Tisdag, Onsdag och Torsdag.
Idag var och och träna med Alva så jag slapp vara själv idag :) Det var jätte kul att träna med henne. Hon fick med mig på massa pass nästa vecka så jag kommer vara helt slut. Första passet är nu på Söndag och det är 2 stycken pass efter varandra som vi kommer vara med på. säger bara ojojoj kommer ha sån träningsvärk men men de äre väl värt. Nu har jag duschat plockat ur diskmarskinen och just nu sitter jag vid datorn, Tänkte snart gå och göra en smoothi till mig :) 

Sitter framför datorn i min sweet dreams tröja så mysigt så :P 






Nationaldagen

Här är några bilder jag tog i går, han inte lägga upp dom så gör det nu istället :) jag var med Ebba och Oscar Bauer. Det är dom ni ser på bilderna. senare på kvällen träffa jag Rasmus och Oscar (en annan Oscar).













VAD GJORDE NI PÅ SVERIGES NATIONALDAG??

Dagens outfit


Gymmat

Idag efter skolan träffa jag Ivan och Julia. Vi var på stan en stund sen tvinga Ivan mig att följa med till gymmet så vi gick hem till mig och hämta kläder, sen var det bara att dra till gymmet :P Julia hängde med och kolla på när jag och Ivan gymmade. När jag var klar där åkte jag hem och åt, så nu sitter jag här vid datorn, jag ser också på tv.
Imorgon är vi lediga som att det är vår nationaldag :)  
VAD SKA NI GÖRA DÅ?



DAGENS

DAGENS INSPIRATION!!!



Helgen i stockholm

jag han inte skriva något i söndags när jag kom hem, kom hem kvart i 11 på kvällen så gick bara och la mig när jag kom hem var så trött. har inte så mycket att skriva igentligen ni får se bilderna isället som jag tagit under helgen. bilderna kommer inte i ordning. 




Jag och lilla syster Ida


Alexandras hund coccolie 


Syseter Alexandra och pappa Kenta


vår katt Skorpan


Farmor pappa och Pia 



Vi åt tacos i lördags mumms

GODIS!!



Idas och min hand



köpte en super mario tröja här :) awsome




RSS 2.0