Min lilla

Ja då har man blivit bilägare till en liten blå polo:). Känns skönt att ha en egen bil, tack bästa styvfar Jonny för hjälpen med bilen :) 💜 

Alla 💜 dag

Jag har haft en väldigt bra söndag och alla 💜 dag, började den med bästa träningen fight fit med min styvfar och fortsatte sen med en god och mysig lunch på thaien med min älskade pojkvän. Jag fick en chokladask och en gosig nallebjörn som jag kan krama om när jag sover ensam. Han fick en chokladask och bio, vi såg deadpool. Den var riktigt bra och rolig så rekommenderar att se den. Nu ligger jag i min säng med min nallebjörn och ska sova, hoppas att ni också haft en bra dag med nära och kära. 
Godnatt 💜😘🌹


New

Igår åkte jag och min styvfar Jonny till Ikea en sväng så jag kunde shoppa lite till mitt rum. Fick lust att göra om lite så köpte två nya byror. Vart väldigt nöjd. Så nu ser det ut såhär i mitt rum.


Fight Fit Drills

Det är ett annorlunda och väldigt tufft stationspass. Roligaste träningen jag kört och figt fit så klart. Det är på lördagsförmiddagar i drygt 30-35 minuter. Är man intresserad och har frågor är de bara att höra av sig till Malin Stensson och Morgan Andersson. 
#Fightfitdrills #fightfitkristinehamn

Så här såg de ut idag när jag och min styvfar körde. 

karlstad

Vart en tur till karlstad idag med min brud Ronya. Skönt att ha körkort oh bil så man bara kan åka. Shoppa lite iaf så de var skönt :) köpte en bikini bh, bh till balklänning,  två linnen och brun utan sol spray som Ronya tipsade om. 

RSS 2.0