Majbrasa

Är nu och kollar på majbrasan med Emilia ska snart träffa några andra vänner, lägger upp bild på brasan sen om jag kommer ihåg. Ha en trevlig Valborg


Citat


Taggar nationella

Sitter vid datorn och kollar runt lite,försöker hitta en bra sida där man kan göra sin egen fotobok vet ni någon får ni gärna skriva den sidan i en kommentar. ska snart göra i ordning för i morgon sen lägga mig i sängen och tagga för nationella enegska skriv i morgon. Jag har haft en helt okej helg vi var i stugan, har dock inte gjort så mycket hoppas ni också haft en bra helg. 
fick bli en gammal bild på mig :) 

Happy!!!!

Ni som följer mig på instagram kanske har sett bilden jag la upp när jag lyssnar på dannys nya singel "todo el mondo" Ah iallfall så # jag todoelmondo och tagga eller vad man ska säga danny i det fotot. Åh idag när jag går in på instagram ser jag att han, danny har gillar det fotot asså jag Kan inte fatta att det är sant!! Han gillar mitt foto mitt av alla! Vart grymt glad!! Han är så bra och snygg! Aja det var det jag ville berätta:D  Nu ska jag sova så det snabbt blir fredag!!! 

Osäker tjej..

Idag var jag på sommarjobbs interjuv, det gixk rätt bra men kom på efter att jag kunde ha sagt fler saker som beskrev mig men men så är det nu gäller det att hoppas att man får jobbet. Idag fick jag även ett brev hem att jag var premiliärt antagen till vård och omsorg här i kristinehamn också... Jag vart så klart glad men vet inte om jag ska gå här eller i karlskoga :-/. 
i morgon har jag engelska nationella läs och hör och på måndag har jag skriv delen muntliga har jag redan gjort sjukt nervös. Jag hade fel bi har bara 2 den här veckan och inte 3, trodde att skriv var den här veckan men de är nästa.

Can that be better?

seriöst den här dagen/kvällen kan inte bli bättre först sommarjobbs interjuv och nu fick jag veta att jag är preliminärt antagen till vård och omsorgs programmet i karlskoga!  Är så glad detta gjorde verkligen min dag/kväll. 

Happy Girl

Idag när jag var på väg till gymmet ringde en tjej som hette Sofia och frågade com jag ville komma på sommarjobbs interjuv i morgon självklart svarade jag ja, så i morgon klockan 14:15 ska jag ditt på interjuv är lite nervös och lär bli ännu mer nervös i morgon åh hoppas verkligen på att jag får sommarjobb. 
Jag körde 2 pass idag så tränade hårt i 2 timmar    Nu sitter jag i  soffan med mamma och ser på tv. 
men jag säger godnatt nu och sov gott 

FRIDAY

Äntligen fredag igen så skönt med helg efter att ha haft 3 nationella prov 3 dagar i rad, nästa vecka väntar ytligare 3 st. Idag ska jag och min bästa vän Emilia gå och äta på thaien, det ska bli jätte kul och gott längtar!!
Bjuder även på dagens outfit


To days outfit


My day

Idag hade jag nationella prov i so, vi fick ämnet samhällskunskap. Det gick inte så bra jag chansade mest så vi får se, har ett till nationellt prov i morgon som också är i so:n samhällskunskap så får se hur det går. Efter skolan träffa jag Ebba och David vi var hemma hos mig en stund innan vi gick till sannabadet och satt därutanför och prata och lyssna på musik efter ett tag kom Rasmus han skulle egentligen gymma men stannade med oss istället sen kom saga med hennes kille fast han skulle på träning men saga stanna med oss iallafall tills vi skulle dra hemåt. Nu ligger jag i sängen efter ha läst igenom ett bildspel om samhällsekonomi fast inget fastna av de jag läste men ändå. Längtar tills i morgon så jag kan träna som att jag Inte gjorde det idag. Aja nu ska jag smsa lite och kolla Facebook eller nåt innan jag ska försöka sova blir tidigt ikväll


Help...

Jag skulle behöva lite hjälp eller tips på saker jag skulle kunna köpa till min lillasyster som fyller 1år snart, så har ni några ide så kommentera gärna.

Fredag

Ja idag är de fredag :-D bjuder även på dagens outfit :-)

https://cdn3.cdnme.se/3494522/6-3/pic_5167a2aeddf2b33124459055.jpg" class="image">


Good

Vill tipsa om en bok som hjälper en att stärka sin självkänsla och lite om självförtroende också, har inte läst så mycket än men hann läsa ganska mycket i boken du äger (tappade bort den) som också är skriven av Mia Törnblom. Tycker att hon skriver bra så har ni dålig självkänsla/självförtroende så läs böckerna du äger och självkänsla.nu


Sprut time

Nu taggar jag och Emilia för att ta sista sprutan för livmodercanser


Dagens outfit


Way it is so hard

Varför ska de vara så svårt att tycka/vara nöjd med sig själv? Varför ska de vara så svårt att ha/få bra självkänsla ock självförtroende? Jag vill kunna vara nöjd med hur jag ser ut och ja med hela mig men jag kan är inte det :-/ jag jämför mig hela tiden med andra hur dom ser ut eller hur bra dom är på något och önskar att jag oxå kunde vara Eller se ut som dom. Samma när jag ser mig i spegeln jag trycker bara ner mig själv och ser bara fel på mig själv. Jag försöker dra in min mage hela dagarna för att känna mig smalare... :-( jag försöker att inte tänka så mycket och jämföra mig men de går inte, de är jätte svårt. Vet att de är jätte många som känner så här och inte bara att dom känner sig tjocka vissa känner så för att dom är för smala och tycker verkligen lnte att de ska behöva vara så för alla duger som de är men de är jätte svår att få bort dom tankarna. Ja de var väl de jag hade att skriva just nu hoppas ni haft en bra dag.


Följ mig gärna

Min andra instagram krånglar så skaffa en ny så följ gärna mig


Gottar mig med....


Ready for school


My weekend

Tänkte bjuda på lite bilder under helgen
Dock bara på mig och min syster men aja de är så min helg sett ut typ jag har gosat med henne shoppat och sett på tv
Hoppas att ni haft ett bra påsklov och em bra helg i morgon är de skola igen;-)


Stockholm

Jag var ju i Stockholm i helgen och i fredags när jag kom så åkte farmor och jag och shoppa lite sen shoppade jag myskläderna med pappa på lördagen. Men här är bilder på de jag köpte med farmor

Den rosa tröjan och pigg tröjan köpte jag på Gina
Den blå tröjan och svarta jeansen köpte jag på H&M
Och träningsbyxorna är köpta på stadium


Ullared...

Sa ju att jag skulle lägga upp lite bilder på de jag köpte i Ullared så här är en del av alla grejor jag köpte när jag var där.


Sweet

Nu är man hemma igen efter en mysig helg hos pappa. Shoppade även lite kläder när jag ändå var där ;-) här är en mys dress eller vad man ska kalla de som jag köpte på cubus.


Sweet drems

Ligger nu äntligen i sängen efter en lång dag och en lång buss resa men är rätt nöjd ändå. Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon kl 06:20 för att hinna fixa mig och de sista innan tåget till Stockholm går. Lägger upp bilder på de jag handlat när jag får tid. Men tänkte bjuda på 2 bilder på kungen och drottningen som jag tog när dom ändå gick förbi med massa vakter.


On my way home

Sitter nu på bussen på väg hem igen från Ullared, det var mycket folk tror de var för att kungen och drottningen var där idag, jag såg dom så fick 2 bilder. Jag har handlat för ca 2000 idag så är rätt nöjd de ända jag inte hitta som jag ville ha var träningsbyxor för de fanns inte i min storlek tyvärr men men. Nu ska jag vila lite och lyssna lite på musik. Lägger upp lite bilder sen på vad jag köpt :-)


Taggar!!!

Sitter nu i soffan och taggar inför Ullareds resan i morgon. Åker kl 06:45 i morgon så de blir att gå upp tidigt i morgon så jag ska snart fixa de sista inför i morgon och sen fixa mig för natten så att man orkar upp i morgon.
Idag har jag inte gjort så mycket, gick jag till gymmet sen hem och åt sen gick jag ner till kfum en sväng innan jag träffa Ivan David och Tilda en sväng vi satte hemma hos mig och chilla innan dom skulle dra upp mot Djurgården igen.. Ja de var typ min dag men som sagt så ska jag fixa i ordning de sista innan jag gör mig i ordning för natten. Hoppas ni haft en bra dag pöss


Karlstad

Snart bär de av till Karlstad med David och Ivan :-) taggar ;-)


The bed

Jao jag ligger nu i min säng och kollar på 5an efter att ha kollat på en skräckfilm med min styvfar. I morgon blir de att åka en sväng till Karlstad med Ivan och David så de ska bli kul får se vad vi hittar på där, vi lär väl gå runt i affärer och kolla lite antar jag sen blir de nog att äta på subway.. Ivan har längtar efter de väldigt mycket haha tror det Ivan favorit mat faktisk men men nu ska jag snart försöka sova så jag orkar upp och är pigg i morgon funderar på att dra till gymmet innan Karlstad i morgon med de beror på när jag vaknar så men nu säger jag godnatt och sov gott :-) bjuder på en söt påskbild ;-)


RSS 2.0