Ikea

Igår åkte jag mamma och elliot till Ikea när jag kom hem från skolan. Jag shoppade ett nytt bord, en matta, kuddar, spegel  och ljus. Så här blev de i mitt rum, första bilden är hur de såg ut från början oh andra är då hur de blev. 
 

Bowling

Igårkväll var jag och älskling och spela bowling med hans mamma och styv pappa. Det var riktigt kul och de slutade med att älskling vann. 





More Pictures Of London

 
 

London

Jag har världens bästa gudföräldrar som tog med mig till london för att fira att jag fyllt 18 och för att shoppa massa, jag vart jätte förvånad och glad när dom berättade att vi skulle åka dit. Vi har shoppat varje dag men också kollat på big ben, london ice och fler kända platser.  Har aldirg handlat så mycket som under den här helgen i london. 



 

18 års firande stockholm

Onsdags kväll åkte jag till farmor och sov där en natt innan jag skulle bli firad av släkten på pappas sida.
Det var kul att få träffa farmor och få lite tid med henne. Torsdagskvällen åt vi middag på en lebanesisk resturage hela familjen/släkten, maten var jätte god och det var jätte trevligt/roligt att alla var samlande för det var väldigt länge sen vi var det. 

 

18 års firande i stugan

Jag började bli firad i stugan helgen innan jag fyllde av  kusiner, moster, morbror, mormor och styv morfar som kom förbi. Vi åt smörgåstårta och glass med hallon, kakor och bullar till efterrätt. Det var jätte trevligt, i present fick jag mest pengar. På onsdagen när jag fyllde 18år blev jag firad av mamma,jonny elliot och mormor var med. De väkte mig med jag må hon leva och så fick jag presenter av mamma,jonny och elliot, fick pengar,klocka,armband med mera. Jag hade en jätte bra 18års firande både lördagen med släkten och onsdagen med familjen. 

 

My birthday

Idag fyller jag 18 år :) 



kräftskiva

En av dom bästa kvällarna på länge! Emilia Tilda och David kom på beskök, vi åt kfräftor och räkor med vitlöksbröd till, det var väldigt gott. Resten av kvällen chillade vi bara och lyssndade på musik. 


 
 

RSS 2.0