Dagens outfit

Jeansskortan köpte jag förra helgen på bikbok för 300kr jeansen är köpta i somras på Gina för 400kr  



11 månader

Idag är det 11 månader sen du fick lämna oss:-( kan inte fatta att det snart gått ett helt år. Jag saknar dig otroligt mycket min lilla bebis, du var inte som alla andra kaniner du var speciell!! Jag hoppas du har det bra där uppe i himlen. Jag tänker på dig och du kommer alltid vara med mig i mitt hjärta! 



Kvällsmat




Nytt

I fredags var jag i Karlstad och shoppade kläder, Kenny var med mig. De här var de jag köpte 


IOS7

Igår uppdaterade jag till ios7, det vart rätt bra finns några små grejor jag stör mig lite på men man vänjer sig väl :-) vad tycker ni om iOS7? 


Bubbelmys

Har nyss badat bubbelbad med min goa älskling, det var väldigt mysigt.



Dagens outfit

Äntligen fredag!!!! 



Är så less

Åååh jag är så less på min kläder och min stil vill ha ny kläder en helt ny garderob med massa nya och snygga kläder!!! Är så avundsjuk på flera stycken som har jätte fina/snygga kläder/stil. Jag vill också!!! Jag vill bli en ny och bättre person.

 



Dagens outfit




Spruta



Sitter nu och väntar på att ta spruta på hepatit B. 

Barnvakt

Är nu på väg till Karin för att vara barnvakt åt 2 av hennes barn, de var ett tag sen jag var var det så de ska bli kul. När jag kommer hem sen ikväll ska jag nog lägga mig direkt för i morgon får jag ingen sovmorgon för jag ska ha extra matte... Jaja så kan det vara när man inte är smart och förstår. 



Prov!

Jag hade ju prov idag i medicin sista lektionen så lite segt men det gick faktiskt bra tror jag det kändes ganska bra iallafall. Så nu är det bara att hoppas på de bästa, vi fick sluta när vi var klara med provet så åkte med 3 bussen till Karlstad och träffa Kenny en stund. Det var skönt att få träffa han oh få krama oh pussa på honom igen fast att vi sågs i helgen. Det är ganska jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra :-( nu ska jag krypa ner i sängen och se på tv en stund tror jag eller jag kanske ska läsa en bok hmm får se vad de blir godnatt 



Thaien igår

Åt mongoliska igår på thaien med älsklingen




Citat




Fredag

Fredag!! Den 13e också får se om jag får någon otur idag. Här är dagens outfit 



Plugg plugg oh plugg

Sitter nu i min säng och pluggar till medicin provet vi har på måndag, ska kunna 
Skelettets delar på latin och svenska 
Musklernas delar på latin och svenska 
Hur skelettet och musklerna jobbar och fungerar samt dess funktion
Känna till olika leder och fogar och hur dom är uppbyggda 
Så min helg kommer bestå av att plugga, Kenny kommer i morgon också men han kommer få hjälpa och förhöra mig.  





4 månader

Idag  har jag och min pojkvän 4 månader, älskar dig sjukt mycket Kenny!! 






Skolfoto

Har skolfoto i dag och de här fick bli min outfit


RIP

Lite sen men det är tanken som räknas som tur är, vill bara säga RIP och lägga upp de här som ett minne för dom som dog. 





Nu kör vi

Ja som jag har börjat träna igen tänkte jag att då ska jag väl börja äta nyttigt oh bra igen också. Dock så har jag ju inte ätit lösgodis och chockad sen nyår, dricka chips ostbågar, jordnötsringar oh de förutom popcorn oh typ nötter sluta jag äta för ett tag sen men iaf några eller 2 som jag vet i min klass har börjat med de här så tänkte att jag också kunde göra det oh se hur länge jag klarar så nu kör vi! 


Gymmet



Nu drar jag till gymmet!! 

Snäll busschaufför

Vi fick gå lite tidigare idag, oh när jag är på väg till bussen ser jag att den åker förbi så jag får springa till bussen som tur var det en snäll busschaufför som öppnade dörren igen och vänta när han såg mig springa efter. Så slapp vänta till den bussen som går vid 3. 

Go to sleep

Jag har haft en väldigt mysig och trevlig helg, hoppas ni också haft det. Det var jätte kul på kräftskivan, vi spela brändbol och bear pong (dom som inte drack öl fick vatten eller dricka.) när jag kom hem idag gick jag ut och gick en promenad med Annie-Marie, det var skönt och trevligt. Nu ligger jag i sängen och ska sova så jag är pigg tills i morgon


FRIDAY

Gött att de är fredag och att man börjar vid 10 och sen slutar halv 3. Efter skolan blir det hem och fixa lite innan Kenny kommer till mig. Vi ska göra egen pizza ikväll med sånt där pizzskit man kan köpa. Imorgon åker vi till Filipstad för det är en står marknad där när vi är klara där åker vi hem till honom en sväng och sen vidare till hans kusiner för kräftskiva.


Sep. 03, 2013

Idag har det vart en rätt lugn dag inte hänt så mycket, vi fick sluta tidigare för att vi inte hade någon matte vår lärare var sjuk så vi flyttade fram vår medicin lektion så kunde vi sluta tidigare men jag fick vänta en halv timme på bussen så åkt sällskap med Anton och en kompis till han från hans klass. När jag kom hem tog jag ganska lugnt, åt även lite innan jag skulle ner och färga fransar och ögonbryn och plocka dom,Jag vart faktiskt rätt nöjd man ser inte så mycket bilder bilden När det var klart jag jag hem åt lite innan jag åkte iväg till gymmet med Alva och Sandra, Ivan och Oscar var också där men dom var nästan klara då. Efter träningen gick jag hem och kolla på idol och sen pratade jag med Kenny, vi la på för ett tag sen bara men nu ska jag sova så jag är Piggare i morgon.


Nu kör vi!!

Idag när jag kom hem från skolan satte jag mig i köket och kollade igenom mitt engelska brev om mig, tunt 3 kom Ivan hem till mig och hjälpte mig med det. Runt halv 4-4 gick vi upp till han för han skulle hämta Gym kläder sen gick vi ner mot gymmet. Jag skaffade ett halvårs kort så nu kör vi igen! Hoppas att jag håller igång nu och kör hårt som jag gjorde i början. När jag kom hem stod jag plankan med min lillebror Elliot innan jag gick in i duschen och sen satte mig och åt. Vid 8 gick jag över till Anne-Marie och räkna matte och nu ligger jag i sängen och ska sovs för är trött så jag säger godnatt


Monday


Kom ihåg!!!


RSS 2.0