Homework

Idag på vår sista lektion fick vi en läxa vi ska träna på skelettet och kunna vissa namn på latin och vi nästa vecka ska vi gå igenom musklerna så ska vi ha ett test på de om 3 veckor. Så dom närmaste 3 veckorna kommer jag plugga på det, sitter i sängen nu och ska kolla igenom det igen. I morgon börjar jag 10 och slutar halv 3 och efter skolan åker jag till kenny och är där hela helgen, har sån underbar pojkvän som vill hjälpa mig att plugga. Nu ska jag fortsätta plugga in latinska namn så säger godnatt


Dont forget!!

 

Today

Idag hade vi idrott som sista lektion som jag skrev igår som slutar 16:20 som tur var fick vi sluta tidigare så jag han byta om och hinna med till halv 5 bussen hem så de var skönt. När jag kom hem träffa jag Ivan en sväng innan jag drog hem till mig oh han till sitt för att äta lite, när jag hade ätit klart så ringde jag Kenny oh vi prata ett tag. Hoppas ni haft en bra dag! Bjuder på dagens outfit också


Citat

 

Good night

Haft en bra dag i skolan, vi fick sluta tidigare för att vi inte hade någon medicin men fick ändå vänta ca en timme till halv 3 för att de Inte gick en vid 2. Jag var i Karlstad vid 4 och träffa Kenny innan vi åkte hem till hans moster med familj, hon fyller år i morgon så vi var och fika. Jag kom hem vid 9 så då tog jag yoghurt och 2 mackor till middag, nu ligger jag i sängen och ska sova så jag orkar hela skoldagen i morgon slutar 16:20 har idrott som sista lektion. Godnatt sov gott :-)


Citat

 

Outfit

Godmorgon, jag ska strax gå till bussen och åka till skolan. Hoppas ni får en bra dag


måndag!

Idag kan man säga att det var fösta seriösa skoldagen, vi hade 3 vård ämnen idag 2 hälsopedagogik, vård och omsorgsarbeta och sen medicin på sluten sen hade vi även engelska idag. Vår lärare i medicin var jätte snäll och släppte oss 40 min tidigare idag så det var skönt. klassen känns bra också har kommit in lite mer nu och börjat prata med fler i klassen så det känns bra. just nu sitter jag i min säng och kollar på idol efter det ska jag nog lägga mig i sängen är ganska trött gick upp kvart i 6 idag för att jag skulle med 7 bussen till Karlskoga i morgon får jag sovmorgon för vår svenska lektion är inställd för att vår lärare är borta och vi har ingen vikarie än. men nu ska jag kolla på idol så hörs vi :)

Vad händer?

Vem ligger bakom detta? Vem kommer med en sån idé hur tänker denna personen? Vi dyslektiker får kämpa och slita för att klara skolan för att nå målen. Vi behöver all stöd vi kan få för att klara skolan hur kan man göra såhär? Hur ska det gå för alla som har svårigheter att klara skolan om dom inte får den hjälp och stöd som dom behöver? Det här är sjukt!


Petter

Idag har vi haft olika föreläsningar och uppträdanden i skolan en av föreläsningarna ledde Petter, han berättade om sitt liv och så det var en grym föreläsning. Dock ångrar jag att jag inte gick fram och frågade om en bild när jag var så nära han.


On the bus

Idag var det en kort dag, börja halv 9 med matte och sluta den lektionen 20 över 10 men egentligen halv men vi fick gå tidigare så sitter nu på bussen hem. När jag kommer hem ska jag äta nåt för matsalen på skolan öppnar 11 och jag orkade inte vänta där själv sen ska jag hälsa på min gamla skola.


Möckelgymnasiet

Jag hade en bra första dag på möckelgymnaset, dom vissa oss runt i skolan och dom som behövde fick busskort från skolan och fick även lite kontakt med några i klassen :-)


New life

I morgon börjar allvaret då börjar jag om på nytt ,börjar då på vård och omsorg i Karlskoga är så sjukt spänd och nervös. Känner ingen förutom Anton som ska gå en annan linje, hoppas veklingen att de kommer gå bra har inte vart så här nervös på länge nu. Dags att försöka sova lite snart så man är pigg första skoldagen


Ja må han leva

Ja må han leva ut i de hundra de år, Stort grattis underbara fantastiska absolut bästa vän på din 18års dag! Hoppas du får en underbar bra dag fast att du börjar skolan!


Tack mina underbara vänner

Underbara vänner och älskling jag har som ger min födelsedags presenter när jag kommer hem tack så mycket Ivan David Kenny och Tilda
Armbandet fick jag av Ivan
Filten och tofflorna fick jag av David
Örhänget och halsbandet fick jag av Tilda
Och iPhone skalet fick jag av min älskling Kenny


Cypern!!

Bilderna är lite i ordorning men så får det vara men här är dom iallafall 


vi åkte och besökte ett akvarium på min födelsedag



Poolen!



 
 

Vi hade en katt på besök några gånger, och den kom även till oss sista dagen.
 
 
Ett morgon dopp i soluppgången sista morgonen 


 Väntan på bussen till flygplatsen 
 
 
 
 
 

Sena bilder

Hej på er igen, var ett tag sen nu. jag tänkte lägga upp massa bilder först från när jag var i stockholm hos min min pappa och sen när jag var i stugan i norrköpning som att jag inte han lägga upp dom innan jag åkte till cypern. Bilderna från cypern kommer också ska fixa lite med dom innan bara och välja ut vilka så inte alla bildrer kommer upp för det är några stycken. Men här kommer iallfall bilderna från pappa och stugan.





Norrköpning!!
 
 
 
 
 

Hotel

Ligger nu i sängen på hotellrummet i Stockholm för att snart sova som att jag ska upp halv 3 i natt för att åka till Arlanda flygplats för att sen åka vidare till Cypern en vecka. Så det kommer inte bli några inlägg på en vecka men kommer lägga upp massa bilder sen när jag kommer hem igen, ha det så bra så hörs vi om en vecka igen


Lunch

Åt en räksallad idag till lunch med Ivan efter jag vart med han på gymmet


Friends

 
 
Vart ute med David och Ivan och åkte longboard förut, nu sitter vi hemma hos Ivan oh kollar på film :-) 
 

Just now

Har nyss vart med Ivan och Roma på gymmet, gymade inte själv som jag inte skaffat nytt kort än men så fort skolan börjat igen ska jag börja köra hårt och seriöst igen! Nu sitter jag och väntar på att dom ska duscha och byta om så Bjuder på 2 bilder som jag tog på gymmet under tiden :-)


Ice-cream

Idag åkte vi till Söderköping och tog en varsin glass på glasscafet smultronstället det var jätte gott ;-)


RSS 2.0