Sweet

Nu blir de påsk tårta hos moster och kusiner :-)


Happy East

Glad påsk på er alla underbara människor hoppas nu ni får en mysig och trevlig påskhelg


5 month

Idag är de 5 månader sen min kanin Sigge somnade in :-( så tänder ett litet ljus för han nu <3


Coop

Kom nyss hem från Coop gick ditt med Ivan Tilda och även min lillebror Elliot följde med. Nu sitter jag mamma och Elliot i soffan och kollar på familjen annorlunda och äter frukt och jag dricker smoothi <3 :-)


Våfflor

Sitter och äter våfflor med lillebror på våffledagen mysigt :-)


PAAAARTYY

Här är några bilder från festen igår :-)


Party

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till några kompisar som ska ha fest för att dom fyllt 16 så de ska bli kul ska även sova där så kommer hem någon gång i morgon. Ja de var de jag hade att skriva men hoppas ni får en rolig och trevlig lördag pöss


Outfit


Citat


The day

I morse hade jag nationella no labben det gick ganska bra tror jag aja resten av dagen var som vanligt slutade 15:40. Efter skolan hängde jag med Emilia och väntade på hennes buss, när hon åkt hem träffa jag Ivan och hängde med han upp till Djurgården, vi gick till Ica för han skulle köpa glass och halstabletter med sig till David som vi sen gick till. Vi gjorde inte så jätte mycket hos David prata lite och kolla runt på internet, Ivan kollade på kläder. Vid 18:00 gick jag hem för att jag skulle till kfum och skriva klart mitt personliga brev som jag ska ha till ansökan om sommarjobb. Nu sitter jag hemma i min säng och smsar lite ska alldeles strax slå på tv och kolla på beauty and the beast som börjar 22:00. Hoppa ni haft en bra dag så hörs vi snart pöss


The days outfit

Nu ska jag snart börja gå mot skolan har nationellt prov nu i no sista delen och de är labben så får hoppas de går bra för skriv delen kändes inte så bra.
Men bjuder iallafall på dagens outfit


To day it is.....

Vårdagjämning och såhär ser det ut i Kristinehamn hur ser de ut hos er?


Home

Nationella proven idag gick tyvärr Inge bra som jag kände redan igår kväll. Slutade 15:40 idag vart lite segt men men när jag kom hem satte jag mig och kolla på tv och åt yoghurt med flingor och banan innan jag gick till gymmet och mötte upp David där, Ivan orkade inte gymma idag så han var hemma och tog det lugnt istället. Efter gymmet gick jag ner till kfum en sväng och kolla läget de händ inte så mycket där. Nu sitter jag hemma i soffan och inte gör så mycket. Hoppas ni haft en bra dag

Fick bli en gammal bild


Nationella

Sitter just nu framför vakna med NRJ och taggar inför nationella prov i kemi.


Dack Face....


Gym

Bjuder på några bilder på mig och Ivan som vi tog på gymmet förut :-) körde armar och mage idag med Ivan, i morgon blir de ben mage och kanske nåt mer får se. Ska snart krypa ner i sängen för har nationella prov i kemi i morgon.....får se hur de går just nu känns de inte så bra iallafall har ångest men vi får se.


what should i do

Funderar på att köpa en skin jacka men vet inte, passar jag i de vad tycker ni? Ska jag köpa en eller inte?


The day

Idag har jag tagit de ganska lugnt vart hemma och pluggat lite no som att de är nationella prov i no:n på tisdag. Var även och spela bowling med familjen men mamma spela inte så istället för henne spela Eva hennes kompis, det gick ganska bra i början men sen gick de dåligt iallafall för mig. Jonny vann iaf så han vart glad. Nu kom jag nyss hem efter att ha följt med mamma till maxi.
Bjuder på denna Mongo bild på mig och även 2 söta bilder på vår katt Bamse.


Lördagsmys

Nu sitter hela familjen och kollar på fångarna på fortet och jag gottar mig med denna och senare blir de färsk frukt :-)


Disco!!!

Kom nyss efter ett grymt disco, stod först i cafeterian en timme från 19-20 sen har jag typ dansat resten av tiden förutom när jag gick ut och tog frisk luft och sen när jag hängde med Tobbe och Emilia till Coop för att köpa dricka. Men iallafall här är några bilder jag tog med mobilen under kvällen :-)


The days outfit


Sucks

Antar att ni hört om 13åriga flickan som tog sitt liv, hon hoppade framför ett tåg. Såg de här på Aftonbladet nu... Åh de är så hemskt.


Training

Nu åker jag till gymmet och springer lite kör även mage och lite andra ben övningar tror jag blir lite lugnt idag för känner mig lite seg.


The days outfit


Happy

Idag hade vi muntliga nationella prov i svenska på morgonen, kom lite plötsligt vi fick reda på de när vi kom till skolan så men det gick faktiskt bra. Jag var lite nervös i början men sen släppte de och de kändes bra. Men de jag vill komma till är att jag fick ett B och det gjorde mig jätte glad. Nu har jag nyss ätit och ska snart till gymmet och köra ett Abs fits pass :-).


Hate

Vaknade för en stund sen då jag gick in i duschen och nu när jag står och klär på mig så kollar jag ut genom fönstret oh jo gissa vad jag ser?....... Att de är snö på marken och att de snöar!!! Blir så arg är så less på snö nu!! Trodde att de hade börjat bli vår för de har varit hyfsat fint väder förra veckan och början på denna vecka, solen har vart framme ock de har vart så skönt men nu är den jävla snön tillbaka :-(


Training

Nu har jag nyss duschat efter att ha varit på gymmet i 2 timmar. Var där med David och Ivan sen kom Alva så då körde jag lite med henne. Nu ska jag ta något att äta innan jag kryper ner i sängen och läser lite :-)


Insperation


The weekend

Min helg har varit rätt Chill
I fredags gick jag till gymet med David de var skoj :-) glad att vi är vänner igen.
Efter de gick jag och träffa Ida och Marcus en sväng sen tog jag de bara lugnt.
I lördags jobbade jag på loppisen från 9:00 till 12:00. Efter de gick jag hem och stekte Hamburgare och satte mig sen oh jobba med no:n. Gick sen och mötte upp Ida och Markus vi gick till Coop sen hem till Ida var där ett tag innan jag åkte hem och kollade på melodifestival finalen med familjen.
Idag söndag har jag bara tagit de lugnt vart hemma försökt jobba med so:n som ska vara klart på fredag. Vid 4 var jag min lillebror på bio och såg röja Ralf som jag skrev om tidigare, den var rätt rolig helt okej faktiskt. Just nu ligger jag i sängen och kollar Facebook och lite bloggar innan jag ska försöka sova i morgon blir de gymmet med David som Ivan dissar och åker till Karlstad men sov gott.


Rensar tankarna

Ute och rensar tankarna


Söndags mys


Do it now!!!


Bio

Nu ska jag se röja Ralf med min lille bror och styvpappa :-)


Melodifestivalen

Ja nu är melodifestivalen avklarad vet faktiskt inte om jag ska vara glad eller sur över vem som vann, låten var väl helt okey men ändå aja så kan det vara. Tyckte det var många bra låtar :-) vad tyckte ni? Var de rätt låt som vann?


Now...

Nu blir de melodifestivalen med familjen


My Friday

Idag sluta jag 14:10 gick hem direkt packade gymkläderna och gjorde 2 mackor innan jag gick och mötte upp David för att gymma med honom, det vart bara jag och han idag Ivan är borta i Branäs och åker skidor. Han bara hem en kort sväng innan jag gick hem till Ida och träffa henne och Marcus. Kom hem igen runt 19:00 och då åt jag sen har jag kollat på tv (som jag fortfarande gör) ska snart lägga mig i sängen och se på tv eller något ska upp 8:00 i morgon för ska jobba på loppisen. Men hoppas ni haft en bra fredag min har vart helt okej.
Gammal bild men men den får duga


Fredagsmys


Inspiration for to day


Outfit to day


Slepp sweet

Nu har jag precis kollat klart på beauty and the beast som är min favorit serie just nu. Kröp nyss ner i sängen för att sova när jag plötsligt började känna mig nere och ledsen :-/ får hoppas de känns bättre i morgon godnatt på er och sov gott nu pöss
Bjuder på gamla bilder


Dagens outfit


Känslor

Vet att jag skrev godnatt men måste bara lägga upp detta vill berätta för er. För någon dag sen eller i måndags så skrev min bästa kill kompis Ivan om mig på hans blogg som han delar med David. Det berörde mig väldigt mycket Ivan är den personen som känner mig bättre än någon annan och då menar jag verkligen det han ser på mig så fort de är något eller om jag tänker på nåt de går inte att ljuga eller dölja de för honom. Jag litar på han till 100% han kfinns alltid där för en vad som än händer vad de än är så finns han där och stöttar en, han kan man verkligen lita på. Han peppar, tror och får en alltid på bättre humör och skratta.Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan honom är så glad att du alltid ställer upp för mig Ivan det betyder så otroligt mycket för mig, du betyder otroligt mycket för mig och hoppas verken att vi kommer hålla kontakten sen när du flyttar till Karlstad om du skulle göra det för vill inte förlora min bästa vän. De här skrev han till mig och erkänner jag börja gråta för de stämmer precis på hur jag känner och vart glad att han känner tycker så om mig.


Slepp sweet

Kröp nyss ner i sängen ska försöka sova snart så jag inte är så trött i morgon vi går lång dag i morgon slutar 15:40. Men ni får sova så gott så hörs vi pöss :-)


Plugg

Kom hem från gymmet för ett tag sen sitter nu och pluggar inför ett no läxförhör vi har i morgon, vi ska kunna de här.


Dagens outfit


Dagens inspiration


The day

Idag slutade jag 15:40, men sista lektionen var Chill vi kollade klart på filmen "dagboken" på svenskan. Efter skolan gick jag och Emilia och träffa Ivan David och Tilda på stan en stund innan Emilia skulle dra till bussen, jag var kvar ett tag till innan jag stack hem för en kompis som heter Rasmus var hemma hos mig. Vi åt mat när jag kom hem efter de gjorde vi inte så mycket han gick hem vid 19:30 och då gick jag till kfum och satt där och inte gjorde mycket. Nu ligger jag i sängen och kollar lite olika saker innan jag ska lägga mig ner och sova :-) hoppas ni haft en bra dag idag puss och kram på er :-)


Dagens outfit


Now

Nu blir de lite frukt efter gymmet framför tv:n :-)


Dagens inspiration


Dagens look


Last day

Ja sista dagen på lovet :-/ tråkigt men ända skönt på nåt sätt. Min sista dag på lovet spendera jag med Ivan, David och Ebba som jag inte sett på ett tag, vi gick till gymmet men Ebba gynnade inte hon kollade bara på när vi gynnade. När jag var klar gick jag och Ebba hem till mig för jag skulle ta upp tvätten åt mamma som var i stugan som vi var igår och städa. När de var gjort gick jag och Ebba till Viking David och Ivan kom också dit och åt med oss senare kom även Tilda. Vi satt på stan ett tag innan vi alla skulle dra hem. Är nöjd med mitt lov faktiskt :-D nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova så jag är utvilad till skolan i morgon, vi ska på teater direkt på morgon så de är chill. Hoppas ni har haft ett bra lov allihopa godnatt


Dagens citat


40 års fest

Idag har jag eller ja hela familjen fixat för Jonnys (min styvpappa) 40års fest. Värdens underbaraste och bästa vän Emilia kom också och hjälpte till. Festen började ca 18:00 och jag kom hem och la mig i sängen nu 04:20. Jag kan säga att jag har ont i fötterna nu efter att ha stått och gått runt och servera alla gästerna men de var kul. Har alla bilder på systemkameran så har inga jag kan lägga upp för utom dom här


Dagen

Idag har jag varit på gymmet med Ivan David och Oscar efter det gick jag Ivan och David ner och bada också. Sen gick vi ner till stan och åt på pizza house och Tilda kom dit och sen gick vi upp till David allihopa och kollade på film. Nu kom jag nyss hem och la mig i sängen direkt för ska upp hyfsat tidigt i morgon för ska hjälpa till på loppisen som jag brukar göra på lördagar sen blir de 40 års fest på kvällen för Jonny som fyllde 40 igår.


Dagens inspiration


RSS 2.0