Torsdag

Började dagen med en härlig massage hos Denise, träffa sen Ronya en sväng och tog ett lugnt trämispass efter massagen  men hon körde på. Nu har jag lånat Nicko och gått en härlig promenad i skogen :) ikväll blir de Petter som uppträder på putte i parken.  


Tripp till karlstad

Ronya kom förbi mig runt halv 9 då hon vaknat vid 7 och gått till gymmet. Som att båda var lediga idag bestämde vi oss för att ta en spontan tripp till karlstad, vart mycket shoppat. Efter vi kommit hem åkte jag och Träna fight fit med mina nya shorts :) (tog inte kort på dem) 


Solmys

Slutade tidigt idag så gick ner på stan en sväng och köpte dels ett usb minne så jag kan föra över bilder jag har på datorn. Ligger nu ute på vår ute plats och solar, även läst lite. 


Midsommar

har varit ledig denna helg, de har varit så skönt. firat midsommar och svärmors 50 års dag, det var riktig trevligt och kul att vi för engångskull hade fint väder. vi körde tipspromenad som handlade om henne såklart och sen vart det 5-kamps lekar. senare på kvällen åkte jag oscar och hans kusin med kille från norge in till stan och träffade några vänner och forsatte att fira i vår lägenhet som att resten av familjen var i stugan och firade. 
 
igår midsommardagen spelade jag oscar och hans kusin med kille minigolf och sen åt vi thaimat innan de skulle åka hem till norge igen, det var trevligt. sen tog jag och oscar det bara lungt resten av kvällen. har tagit det ganska lugnt idag med förutom att jag har varit uppe hos min styvpappas pappasom fyllde 80 idag, nu blir det att ta de lugnt jobb 7-14 imorgon.
 
 

blogg tips

Följ min snyggings blogg. Ronyahenningsson.for.me 

Student presenter

Vill bara tacka alla som uppvaktade mig på min stora dag och alla fina presenter jag fick, jag är super nöjd och jag kommer få användning av allt så tusen tack alla!! 
 
 

För jag har tagit studenten!!

Igår var den bästa dagen i mitt liv! Hade en sån bra dag och kväll : fick även diplom och stipendium från vård och omsorgscollage trodde jag inte.


Bal 2016

igår var det en underbar kväll, kände mig förengångskull vacker.  hade det kul med mina underbara vänner och pojkvän och tack för jätte fina bilder mamma, Karin, Ronya och Josefin.
(orkade inte sortera och lägga upp i ordning) 
 
 

mys med Ronya

Har varit med min babe Ronya idag, vi har tagit de lugnt hos hennes bror som är bortresta och tagit hand om deras söta hund och myst med frukt i de fina vädret. 





RSS 2.0