Myskväll

Nu blir de myskväll hos älskling med dipp grönsaker oh popcorn 




Shopping

Idag har jag varit i Karlstad med Oscar oh David, hitta mycket fint och även David oh Oscar också.  Bilderna är tagna med mobilen så dem är inte så jätte bra kanske. Har iallafall haft en jätte bra dag i kalstad och nu bli hem till älskling och mys efter en lång dag. 





Dag Otto

Sitter nu uppe hos Davids mamma, jag och David ska snart kolla på dag Otto haha





Ledig

Idag var jag ledig från praktiken så jag har tagit de ganska lungt var i Karlskoga på morgonen och kl 4 drog jag till gymmet med David och körde ett ben pass med lite mage också, nu ska jag gå ut en sväng oh träffa min älskling. 


The gym

Har nu kommit hem efter ett härligt träningspass efter en lång dag, vi har haft förflutningsteknik hela dagen idag som att vi ska ut på praktik nu i 4 veckor. Jag börjar min praktik i morgon klockan 07:00-16:00, det ska bli kul att få ha praktik nu ett tag. Nu ska jag gå in och ta en lång dusch innan jag ska krypa ner i sängen eller soffan och se på tv en stund innan jag ska lägga mig så jag är pigg till praktiken i morgon. 

 
 
 

Skridskor!!

I morse var jag och jobbade en stund på loppisen efter det drog jag och Oscar upp till Ivan och mötte upp han och Sofia för att sen gå till björkvallen och åka skridskor även Ivans lillasyster vivian följde med oss. Nu sitter vi 4 hos Ivan men här är några bilder från skridsko åkningen 





Cozy day

Idag har jjag och Oscar haft en mys och chill dag, vi har legat i sängen/soffan och kollat på tv sen bakade vi choklad muffins också, vi invigde min muffinsmaskin jag fått av mormor. Sen vid 17:40 gick Oscar hem och jag följde med Ivan och hans tjej Sofia till gymmet, vi körde bara lite rygg och armar efter det.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen så jag orkar med en lång skoldag i morgon,
Så jag säger godnatt nu och sov gott. 

 
 

God night

I morgon börjar skolan igen vilket betyder att jag behöver gå upp kl 05:45 igen... Kommer bli sjuk jobbigt oh kommer vara väldigt trött i morgon men de ska ändå bli kul att få börja skolan igen, får en ny kille i klassen som heter Eric och snart är de ju praktik också.
Godnatt, ska försöka sova lite nu så jag kommer upp i morgon 





The day

Idag kom min moster och mormor hit till Kristinehamn oh hälsade på, det var kul att få träffa dem igen. Vi åkte ut till mammas jobb oh kolla och sen fick hundarna leka på gården innan vi åkte hem oh gjorde mat. Dem åkte hem sen runt 4. Om en stund ska jag åka hem till Oscar och va med honom. 


New Year's resolution 2014

 
Det är ju nytt år så mina löften år 2014  får blir...

1. Forsätta med godisförbudet 
2. Komma igång med träningen igen, äta bra och nyttigt 
3. Satsa på matte och engelskan, ett måste om jag ska bli godkänd
4. Börja tro på mig själv, göra mitt bästa och kunna vara nöjd med det
5.
 Ha ett grymt bra år med många underbara personer!! 

 

Memories of 2013

Året 2013 har beståt av skratt och glädje men även av torar och sorg men har trots det fått många stunder att minnas. Jag och David vart vänner igen , med hjälp av Ivan och nu är han en av mina bästa vänner. jag klarade målen precis för att få ett godkänt i engelskan, vilket jag trodde var omöjligt och som jag aldrig skulle klara av som att jag haft ochhar så jobbigt med engelskan och vart så långt irån för att nå målen. Jag gick ut 9an med att vara godkänd i alla ämnen och även lyckats höja mig i några. Jag sökte sommarjobb, fick komma på interjuv och fick jobba på fritids. Jag har fått bättre kontakt och relation med min pappa igen efter allt som hänt. Jag har kommit in på den linjen och skolan som jag ville, jag stod och redovisa inför min nya klass om mitt handikapp Dyslexi och fick ett B som betyg men trotts allt detta har jag vart nere och ledsen mycket och de beror nog mycket på att jag fått kämpa så mycket och aldirg känna mig nöjd och att jag lyckats med de jag gjort, men jag har haft många som stöttat mig men de finns några speiella peroner som vart där för mig stöttat mig och trott på mig lite extra och dom personerna är Ivan,David,Tilda, Emilia, min mamma och två underbara lärare som jag haft på högstadiet Jenny och Jessica utan dem hade jag inte klarat av de här. Men nu när jag tänker efter har jag ju lyckats med mycket jag inte trodde jag skulle göra, jag har kommit en lång bit men har även en lång bit kvar!
Jag har klart också haft många glada stunder då jag har fått vart med personer jag tycker mycket om som tex Ivan,David Tilda och Emilia som jag nog vart mest med och såklart min familj. 

Bilder från 2013


Och med denna bild avslutar jag 2013
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Today

Idag efter vi ätit frukost och klätt på oss kom min pappa och min lillasyster hem till min farbror och hälsade på en stund innan vi skulle åka hem, det var jätte mysigt att få träffa henne igen och pappa. Pappa och Ida fick också sina julklappar då som dem vart glada över :) Pappa fick en ganska stor inramad bild på mig och Ida och Ida fick en bilbarnstol till hennes docka Skrållan. Längtar redan tills jag får träffa henne  och pappa igen, 

 
 
 
 
 
 

New Year's Eve

Jag firade min nyår i Stockholm med min familj, min farbros familj, en kompis till Jonny och hans tjej. Vi åt god mat och hade de trevligt, vid 12-slaget gick vi ut och stod vid vattnet så vi såg ut över en stor del av stockholm så vi fick se många fyrverkirier.  


 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0