Back to school

Idag var de första skoldagen efter 5 veckor,  4 veckors praktik oh en veckas sportlov. De var segt att gå upp i morse när klockan ringde kvart i 6 men de gick ju tillslut, det var kul att få träffa klassen igen men annars har de vart en helt vanlig skoldag. Missade så klart bussen som gick 16:10 precis jag som sprang oh allt så jag fick vänta till 16:35 bussen som tur var ringde min älskling oh höll mig sällskap. När jag kom hem bytte jag bara om oh tog en shake innan jag drog till gymnet, efter träningen träffade jag Oscar en stund och nu ligger jag i sängen för att sova så jag orkar med skoldagen i morgon så säger godnatt  



Outfit

Bjuder på dagens outfit 


Just right now

Sitter hemma hos mig med David och vi har bakat mat bröd som vart klart för en stund sen och som vi nu har provsmakat och som tur är vart de gott. Nu Chillar vi bara i soffan och ser på tv.




 

Coffee Corner

Tar en fika med min fina vän Josefin på coffee corner. 



My weekend

Haft en väldigt bra helg med min älskling, alla hjärtans dag vart jätte mysig och sen har jag vart med och stöttat han när han tävlat badminton igår gick han till final i dubbel och sen vann den, är jätte glad för hans skull. Vi hade även en månad tillsammans igår så vi gick ut och åt på kvällen, det vart på Roma och det var jätte mysigt och de var god mat. 



Alla hjärtans dag

Igår på alla hjärtans dag var jag först på badhuset med min lille bror och David på badhuset medans mamma och Jonny var på möte. Runt kl 18 var jag hemma och byte om till klänning oh tände ljus i mitt rum innan Oscar kom hem till mig och vi gav varandra våra alla hjärtans dag presenter/månadspresent som att vi har en måndad den 16 så jag fick 3 röda rosor ett halsband och en gosig filt, Han fick ett kort choklad och en munktröja av mig. Efter det gick vi ut till köket och gjorde mat tillsammans, lax och färsk pasta det vart jätte gott sen hade vi pannacotta till efterrätt som vi åt  framför en romantisk film med tända ljus i mitt rum, det vart en jätte bra/mysig alla hjärtans dag  




The last day

Idag var de sista praktik dagen för mig...
Det känns skönt men ändå väldigt tråkigt att jag ska lämna allt nu för jag har trivs jätte bra. 
Jag gav alla personalen en korg med massa frukt och godis de finns ett pringelsrör också och dem vart så glad så de var kul, kommer sakna all personal och de gamla som tur är fick jag sommarjobb så jag får jag komma tillbaka och jobba då igen längtar!! 
Vart jätte glad när jag fick reda på det. 

Bowling

Idag har jag och Oscar tagit de ganska lugnt men klockan 18:00 var vi och bowla och min lillebror fick följa med 





Lyxfrukost

Lyxfrukost med älskling idag, amrecanskapannkakor med jordgubbar mums 




Me Yesterday

Igår var jag ledig från praktiken men var hos Johanna som har praktik på Rossi hud och så sminkade hon mig oh fixade mitt hår. Efter det var jag oh plugga matte och tog en lunch med älskling på stan, sen gick jag runt på stan oh kolla oh vänta på att han skulle sluta för dagen då jag träffa han Ivan David. 
Men iaf så här såg de ut efter Johannas sminkning 





RSS 2.0