Så himla glad!!

Igår fick jag reda på det bästa på länge! 
Jag kommer att bli godkänd i engelska 5 :) 
Är så himla glad :)  kunde knappt tro det. 
Att jag klarade det efter allt, jag som från början knappt kunde säga och förstå något på engelska och nu när jag gjorde nationella förståd jag frågorna och jag blir godkänd! Det är så himla skönt de är som en sten faller av mina axlar. 
Fick blommer av mamma, jonny, elliot och mormor igår för att jag klarade det :) 

Var även ute med mina brudar det var riktigt 
kul, Ronya var med också men hon hann dra hem innan jag tog den bilden. 



minimaran

I skolan idag hade vi minimaran, vi ska alltså springa, jogga eller gå 9km. Jag gick till en början men sen började jag joggspringa och gick lite imellan men klarade det på en timme så är stolt :) satsar på under timmen nästa år så får väl se om jag lyckas. Nu ska jag strax sova och tagga för nationella i engelska imorgon Godnatt


16 månader

Igår den 16/5 hade jag och Oscar min underbara pojkvän hela 16 månader tillsammans, de har varit 16 underbara månader och han har alltid ställt upp för mig. han är inte bara min pojkvän utan också min bästa vän älskar honom mest av allt. 

 

Ida 3 år

I fredags åkte jag till stockholm för att min syster ida fyllde 3år. släkten var också där så fick träffa dem med en stund iaf så det var roligt. Det har varit jätte mysigt och roligt att få träffa min lillasyster igen. hon har varit med mig hela tiden, pappa och hennes mamma har knappt fått hållt henne och hon skulle sova med mig. 


Studentfest napa

I torsdags var jag på studentfest med underbara brudar temat var napa så det var palmer och sand,  mange makers var artist. Jag hade det jätte kul som jag alltid har med dessa goa brudar! här är några bilder från min sytemkamera. 
 


några som de andra tog och från min mobil



 

söndags mys

Har varit barnvakt idag på morgonen/förmiddagen till iris Karins dotter, det var mysigt :) vi kollade på tv,läste bok och sen bakade vi och då var min lillebror elliot och min älskling Oscar med också. Senare åkte jag elliot och Oscar till badhuset innan min prins skulle åka hem. Men nu blir de att sova skola igen imorgon efter 3 veckors praktik. 


RSS 2.0