Check!!

Första doppet är nu gjort med bästa vännen Emilia :-)


Dagens citat


Dagens outfit


Outfit


Dear....

You and me hand in hand fore ever! You mean so much to me!!


Dagens outfit


So true!

Precis så som jag känner!!


Hate..

Åh blir så arg besviken på mig själv!! Varför kan jag inte va som andra? Jag vill också ha energin lusten och motivationen till att gymma och hålla igång! Ha en snygg och vältränad kropp! Varför kan jag inte lyckas med det!! Försöker hålla igång och köra hårt på gymmet men det går inte och det gör mig så arg och besviken på mig själv! Och nu mitt i allt har jag tappat all motivation till att träna som jag hade och det gör mig ännu argare och besviknare på mig själv! För jag mår bara sämre när jag inte tränar, får dåligt samvete och trycker ner mig själv mer än annars.


Dagens look


Morsdag

 Idag är det ju mors dag och det firade vi med en lugn kväll och god mat mamma fick en ny pajform av mig.
hoppas ni också haft en bra morsdag. 
 
 

It's FRIDAY

Äntligen fredag och snart helg!! Bjuder på dagens outfit också :-)


Sommarjobb!!!

Fick äntligen brev hem idag om att jag fått sommarjobb! Glad tjej här nu! Ska bli kul att få jobba lite, ta hand om lite barn är alltid kul :-) jiippi


Trip with school

Igår var all 9or från min skola i Stockholm, vi var och besökte cosomnova runt 11 sen fick vi 2 timmars lunch efter det var vi och besökte riksdagshuset där efter fick vi egen tid till 18:30 då vi skulle samlas utanför stadsteatern. Vi åkte hem efter teatern som var slut runt 22:00 så vi var hemma i Kristinehamn runt 1:00 men hade iallafall en grymt rolig dag och fick även med mig lite kläder hem :-) lägger upp bilder på det sen om jag kommer ihåg här är iallafall några bilder jag tog under dagen.


I want her style!

Jag följer hofo som många andra också gör, jag älskar hennes blogg och hennes stil hon är grymt fin och klär sig snyggt. Vill ha hennes stil!
Det här är några av hennes outfits


Citat


Run in the rain

Tog en promenad/joggning tur på 60min tidigare


Swing

När vi var ute på en promenad förut fick Ida för första gången gunga också


Bildbomb

Bjuder på några bilder från igår :-)


Dagens citat

Citatet är från http://werun.se/hofh/
En grymt bra blogg :-)


Happy girl

Nu har Ida fått sin 1års present och hon verkar tycka om den, hon fick även böcker


Nationella prov

Nu har jag krypt ner i min säng och taggar inför matte nationella prov i morgon, så säger godnatt och lycka till alla 9or imorgon :-)


New hairstyle

Idag efter skolan gick jag och klippte mig och Emilia hängde med mig :-) så nu har jag kort hår


HAPPY BIRTHDAY!!

 
Hipp Hipp Hurra Hipp Hipp Hurra idag fyller min underbara go lilla syster Ida 1år!  
Stort grattis till dig älskar dig massor 
 


Help me??

sitter vid datorn och kollar runt efter kläningar, måste ha en till skolavslutningen/avslutnings middagen vi ska ha dagen innan skolavslutningen.  Har hittat dom härvad tycker ni? 


 Den här finns också i röd och grön. 

Den finns också i röd och grön 
 
 

Lemon pie

Igår när jag var ute och träffa Ivan innan vi gick till gymmet köpte jag en av dom nya Loka smakerna jag inte smakat lemon pie,Den var faktiskt god så har ni inte smakat den tycker jag att ni ska göra det :-D


Dagens citat


Klasströjor

Nu har våra klasströjor äntligen kommit jiippi.


May. 05, 2013

Nu har jag nyss kommit hem efter en dag med fritidsgården i hellefors. vi gick linbanan som är där, det var jätte kul men också läskigt det högsta var 14 meter upp. På vägen hem därifrån åt vi på donken i Karlskoga. Har haft en grymt kul dag :-)


IT`S FRIDAY

BEST FRIEND FOR EVER!!

 

Best friend fore ever!!

Du är så otroligt underbar vännen du är helt fantastisk!! Du är snäll go rolig trevlig omtänksam hjälpsam stark och mycket mer du är helt enkelt bäst!!! Är så otroligt glad att du finns och att du är min vän min bästa vän!!! Vi har alltid roligt tillammans vad vi än hittar på tillsammans.
Det är du och jag mot världen!
Vi finns alltid där för varandra tröstar,stöttar och peppar varandra till att fortsätta kämpa när man bara vill ge upp! Du är så otroligt viktig för mig och du förtjänar det allra bästa, jag kommer alltid finnas vid din sida vad som än händer och vad du än väljer!
jag kommer aldrig lämna din sida!
Älskar dig otroligt mycket hjärtat
(Fast att du tar mig i andra hand ;-) )


1 maj

Idag har vi eller är lediga rätt gött bara att det känns som att det är lördag idag, jag tycker det iallafall. Idag har jag pluggat matte inför nationella provet på tisdag, sen har jag också plockat/städat mitt rum. Efter det träffa jag Emilia, Ivan och Peter, vi gick runt på stan sen gick vi hem till Peter en sväng. Nu gör jag inte mycket vet inte riktigt vad jag ska hitta på.


Valborg

Jag hade en rolig och trevlig kväll igår med många av mina vänner. Helt klart en lyckad Valborg. Hoppas ni också hade en bra Valborgs kväll. Som att jag Inte la upp någon bild på brasan igår gör jag det nu istället kanske inte är så jätte kul men ändå.


RSS 2.0