Fredag

Slutade vid halv 2 idag så va hemma vid 2, våran svenska lärare är så snäll som lät oss gå. 
Så de är fredag och lov :) de invigde/firade jag med först ett fight fit pass med älskling idag, Conny kunde inte :( sen träffade vi Emmie och Anton och spelade bowling de var kul och de var Anton som vann. Vi gick till Coop för att köpa glass och där efter gick vi hem till Emmie där vi kollade på ack värmland och spelade kort.  Ligger nu i sängen med underbara älsklingen och ska snart sova. Hoppas ni haft en bra fredagskväll :) för de har iaf jag haft.



Bara 12 dagar kvar...

Från och med idag är de exakt 12 dagar kvar tills jag min familj och min farbror med familj åker till Paris! Kan inte förstå! Längtar så! De ska bli så kul :) kommer ta massa bilder som jag sen kommer att lägga upp. 

Måndag

Slutade tidigt idag så kom hem vid 12 och åt då lunch hemma innan jag satte mig och försökte plugga lite. Har varit jätte trött idag men tror att de också kan bero på vädret för de har varit mörk, regnigt och blåst mycket idag. Oscar kom till mig vid halv 2 och stannade kvar tills hans idrottspecialisering började och efter de åkte han hem. Jag har som vanligt kört ett hårt fight fit pass idag med bästa Conny! De var sjuk jobbigt idag var svett redan efter första varvet. 
Så nu har jag duschat och myst ner mig i älsklingens tröja :) 

New in

Shoppa lite när jag var i karlstad i fredags, vart ett par vita jeans och en tröja från gina. 

insurgent

Nu blir de insurgent på bio med min älskling.
Hoppas att filmen är lika bra som första. 

Rocka sockor

Idag har jag haft olika stumpor för att de är okej och kul att vara annorlunda :) 

work out

Kört bästa fight fit träning idag med Conny :) 
Det var ett jobbigt pass men ändå lika kul. 
När jag kom hem byte jag skor och lämnade väskan och pratade en stund med pappa och min lillasyster Ida på facetime innan jag gick ut för att möta upp ebba och gå en promenad. 
Vi gick i en timme och pratade om allt möjligt det var trevligt och tiden gick fortare då. Blir en runda i morgon med. Nu blir de dusch och sen sängen. 

14 månader

Har idag 14 månader med min underbara pojkvän! Min andra halva! De är han som lyser upp mina dagar! 

fredag!!

De är fredag, sol , jag slutade tidigt idag men bäst av allt är att de är fight fit träning idag!! 
Ska bli så skönt sen blir de hem och ta de lugnt! 
Oscar dissar mig ikväll för han ska åka och tävla i badmintonen. 


fredag!!

De är fredag, sol , jag slutade tidigt idag men bäst av allt är att de är fight fit träning idag!! 
Ska bli så skönt sen blir de hem och ta de lugnt! 
Oscar dissar mig ikväll för han ska åka och tävla i badmintonen. 


Fint väder

Idag var de jätte fint och skönt väder ute :) 
Blir så glad och känner mig mycket piggare är så taggad och peppad för vår nu vill ha värme nu. Efter skolan gick jag till stan och gick runt där och kollade runt lite provade även dr.denim byxor men de var sådär satt rätt tajt på mig men får se de töjer sig ju också så får se. 

Fight fit träning!

Är helt slut efter dagens fight fit pass men lika glad ändå :) nu längtar jag efter nästa tränings pass på onsdag igen med Conny :) 


mys söndag

Jag och mitt <3 gjorde amerikanska pannkakor till frukost idag det var väldigt gott. Efter frukosten la vi oss i sängen och spelade tv spel tillsammans för första gången, de var kul även fast det inte gick så bra för mig. 


Fredag

Dagen börjar med att jag får sovmorgon för att jag ska till tandläkaren sen får jag reda på att vi inte har några lektioner så jag behövde inte ta åka till skolan efter tandläkaren. Det gick bra hos tandläkaren hade bara lite tandsten så de var skönt, nästa år ska jag börja betala :(. 
Sen så har jag nyss varit och kört ett härligt fight fit pass med styvpappa jonny, de var skönt. Ligger nu i sängen och ser på lets dance 


God natt

Har haft en bra dag :) de började med sovmorgon oh en vanlig dag i skolan. När jag kom hem vid 14 spelade jag Oscar och min bror elliot Uno de var kul. Jag träffade sen josefine som jag inte träffat på länge så de var kul :) 
När hon åkt hem var jag med ivan en stund innan jag skulle hem och äta sen byta om till träningskläder och dra och köra fight fit med Conny :) lika kul som vanligt! 
Ligger nu i sängen med underbara älsklingen 
Så vi säger godnatt.

Nystajlad

Nyss kommit hem från frisören, har fått mig en make over/ nystajling vad tycker ni? 

Före 

Efter 

Måndag

Så var de måndag och skola igen, helgerna går så fort :( 
Har bara tagit de lugnt i helgen, har varit hemma hos Oscar utanför stan och vi har bara tagit de lugnt så de har varit skönt. 

Bjuder på dagens outfit.

söndagsmys

Lyxig brunch med älskling 😘 

RSS 2.0