Miss you

Saknar dig lilla syster

Självkänsla

Hejsan alla underbara söta läsare, jag går ju hos en kurator för att prata om mig och om min relation med min pappa det var därför jag börja gå hos en kurator från början, men de har inte med saken att göra iaf inte nu, Nu pratar jag med henne för att stärka min självkänsla och även mitt självförtroende, åh de är ju väldigt många som har "dålig" självkänsla/självförtroände eller kanske båda,men iaf jag fick en bok av min kurator som heter DU ÄGER som Mia Törnblom har skrivit. Hon skriver om hur man kan sträka sitt självförtroende och sin självkänsla, jag har inte läst så mycket än. Jag tänkte att jag skulle kunna göra ett inlägg där jag skriver några tips hur boken på hur man kan stärka sin självkänsla eller självförtroende. VAD TYCKER NI OM DET?
Är det några som läst boken föresten? 

 

Food

Idag har de varit en lång dag :/ sluta 15:50 men hade sy slöjd som sista lektion så de var kul, vi håller på att sy kläder :) jag syr en tröja.
Idag blir de inget pass:/ är trött och är öm i kroppen efter den här veckan oh igår vart de ju dubbel pass fast de var kul. Nu ska jag gå och äta vi hörs pöss

Sleep

Nu eller snart ska jag logga ut sätta mig i soffan med mamma oh kolla på tv en stund innan jag kryper ner i sängen,så jag säger god natt sov/dröm sött nu så hörs vi i morgon :) pöss




You can dance!

Har nyss duschat efter ett nytt pass som heter you can dance det var kul är lite som zumba kan man säga :-) I morgon blir de dubbel pass :) zumba och ett pass jag inte kört förut, ska bli kul oh testa nåt nytt.
Nu ska jag sitta en stund vid datorn sen kryper jag nog ner i sängen oh läser eller ser på tv får se, fick en bok av min kurator idag om självkänsla så tänkte läsa lite i den :)
VAD HAR NI GJORT IDAG??

Zumba!!

Idag sluta jag 15:40 vi hade hemkunskap sista lektionen vi prata/diskuterade och kolla på film. När jag kom hem fixa jag lite sen byte jag nyss om till mina träningskläder och ska snart hjälpa mamma med maten, efter maten blir de att cykla till sanna badet och dansa zumba med Alva. Juste kan oxå berätta att vi fick nytt schema idag :) är inte så stora för ändringar några lektioner är flyttade och vi slutar nu vid 14:10 på fredagar istället för 15:20 så de är gött :)

Inte ett skit

idag har jag varit hemma precis hela dagen, har suttit i soffan sett på tv och inte gjort något annat inte ett skit. När mamma kom hem vid 5 sa hon att jag skulle äta något som jag inte ätit något mer än frukost vid 9-halv 10, så åt pasta oh kött. Nu sitter jag på min säng och ser på tv jippi funderar på att snart krypa ner i sängen oh se på tv. hoppas att ni har haft en roligare och bättre dag än mig säger god natt nu sov gott pöss

Tråkar...

 sitter hemma ser på tv oh sitter vid  datorn, idag har jag inget att göra inte än iallafall :( får väl se om jag hittar på något senare annars blir de att vara hemma hela dagen. Som att jag inte har så mycket att skriva eller att göra bjuder jag på dom här bilderna :D hahah

Bio...

Igår var jag med Anton hela dagen, vi gjorde inte så mycket gick runt prata och så. Senare träffa vi Ivan oh Johanna vi prata och bestämde att vi skulle gå på bio :) fast Anton följde inte med, så vart bara jag Ivan och Johanna, vi såg batman den var bra så ni som inte har sett den borde se den!!

Godnatt

Nu ska jag snart åka och vara barnvakt åt 2 söta barn heter Viktor och Adam, Viktor är 6år och Adam är 2-3 år men han sover redan :) så är bara viktor jag ska natta :) ska bli kul. Är nog sista inlägget för idag/kväll så säger god natt sov/dröm sött så hörs vi i morgon igen pöss:)

Barnvakt


Idag var de en lång dag i skolan sluta inte förs 20 i 4 :/ på väg hem gick jag in på optikhuset för att fixa mina glassögon. På väg hem därifrån ringde en kompis till mamma som undra om jag kunde/ville passa hennes barn ikväll när hon skulle ut och springa med en kompis, jag sa självklart att jag kunde de. Hon skulle ringa snart så vi skulle bestämma när oh så. 

Har ni haft en bra dag idag? :) 

Home....

Aa nu är jag hemma och har duschat efter ett helt grymt zumba pass.
Ni som har testat vet hur kul de är:) ni som inte har TESTA DET!! de är as kul när man väl lärt sig stegen, Nu tänkte jag att jag skulle ta mig någon macka eller något eller jag ska göra de ;)
Det här är mitt sista inlägg idag så säger god natt oh sov gott nu så hörs vi i morgon igen pöss

Zumba

Vi hade vanliga lektioner i skolan idag, det var skönt ändå :)
Vi sluta 14:00, efter skolan tog jag sällskap med Felicia Johanna och Emma dom skulle äta på Charlies och det ligger typ vid mig. När jag kom hem åt jag och satte mig oh kolla på MTV, 18:30 ska jag på zumba :D längtar har inte gått på jätte länge :/ ha de gött så hörs vi pöss

Dator???




Hultet!!

Idag var vi på hultet, vi hade tips promenad lekar och drag kamp.
fast de var bara 9or som hade drg kamp, först mot varandra som vi är 2 klasser i 9an och dom som van fick möta alla lärare. Min klass 9a1 van båda gångerna :D det var roligt. Vi fick hamburgare och saft till lunch. Vi fick sluta vid halv 1, då åkte jag och hämta min lillebror på förskolan. Nu sitter vi hemma han kollar på tv och jag sitter och kollar lite på datorn.

Dagens outfit


OUTFIT


Skolan...

Vi fick vårat nya schema och vi prata lite om de, vi fick lunch vid 11 det var köttbullar med makaroner. Efter lunchen planera vi för dagen i morgon som vi ska spendera i hult, vi ska gå tipspromenad och sen leka lekar. Aa just nu sitter jag hemma gör inte så mycket mer än att sitta här vid datorn och kolla lite . hoppas ni har haft en bra dag pöss

Goodnight

Sitter och chattar med vänner och lyssnar på musik :)
Funderar på att snart krypa ner i sängen och se på tv eller läsa lite innan jag ska sova, ska ju upp tidigt nu när skolan börjar.
Aa de här är de sista för idag men skriver något i morgon om hur första skoldagen varit :) pösshej

Mat!

Ja vi ska äta på thai resturangen :) jippi de är så gott muumms


Gymmet

Idag väckte mamma mig vid halv 10, jag gick upp åt frukost sen åkte jag mamma och Elliot till badhuset jag var inne och gymma innan jag gick ner och bada och lekte med elliot innan jag simma lite. Vi åt lunch när vi kom hem sen satte jag mig vid datorn där jag sitter än :)
Taggar tills i morgon första skoldagen :D ska bli kul att få träffa alla kompisar igen som man inte träffat på lovet. sista åter nu i högskolan innan gymnasiet som att jag gick om 8an. Kommer bli tomt nu utan mina vänner som gick ut nu :( men får hålla kontakten med dom ändå.

Happy birthday

Grattis Ivan på din 17års dag!! hoppas du får en underbar dag och många fina presenter
hurra hurra <3


Yesterday

Igår var jag med underbara Ebba, hon kom hem till mig och vi baka kladd kaka som vart ganska god. Senar gick vi ut och gick tog även kort, vi träffa oxå Ivan Johanna och Fredrik. Ja de var väl det här är bilderna :)












Kolla

hej en av mina bästa kill kompisar har nyss skaffat blogg så gå gärna in och kolla hans blogg :) http://ivantoma.devote.se/



Birthday


Ja nu är man 16år fyllde i måndags här är lite bilder på de jag fick :)


Kolmorden

 




Sveg

Bilder från när vi var i sveg och träffa mina kusiner 


Stockholm







24/7

Här är bilderna från nickelodeon dagen som var den 24 Juli. förlåt att jag lägger upp dom så sent. 



 

Ledsen

Det går inte att ladda upp bilderna :( så får prova om de går när jag är hos mormor ist. hoppas ni har de bra pöss

RSS 2.0