Julmys

Idag har jag varit ledig, så skönt. Gick till gymmet vid 9 med Elin, vi körde ben idag. När jag kom hem började jag stryka julgardinerna,  satte upp adventsjärnorna och lite annat, så mysigt. Ikväll ska jag på julbord /julshow med jobbet, de är första gången med jobbet för mig så de ska bli kul. Var en sväng på stan idag också och köpte ett nytt rött Linne tills ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag.



Kokos toppar

Vart lite rastlös så här innan jag ska åka iväg och jobba så bakade kokos toppar. Jag älskar kokos och dem går ganska fort att göra. 


Här är receptet om ni vill ha 

50g smör 
2ägg 
1dl socker 
1 påse 200g riven kokos 

Du smälter först smöret och låter de sen svalna. Blanda ihop socker och ägg (inte vispa) tillsätt sedan kokos och smöret. Låt svälla i ca 10min. Kicka ut smeten på bakplåtspapper. Grädda i 10-15 min i 175 grader. Receptet står även på baksidan av kokos påsen. 


Annsikmask

Gick upp 05:12 idag och direkt iväg till fight fit för att köra ett morgonpass till halv 7 och sen iväg och jobba till 11:30. Hem en sväng åt lite innan jag träffa fideli en sväng på stan innan jag skulle tillbaka till jobbet klockan 14:00 till 21:00. 

Så jag kom hem för en stund sen, då åkte kläderna av och morgonrocken på och även en annsikmask vilket var länge sen. Nu ska jag sätta mig vid tv:n med en kopp te och ta de lugnt börjar sent imorgon så får lite sovmorgon iallafall. 


Massage

Nu ska jag strax på massage, ska bli så skönt. Jag försöker att gå en gång i månaden, de är så välbehövligt. 


Danny

Idag har jag och min kusin Tindra ätit god mat och sett Dannys show Nu. Den var grymt bra, har ni inte sett den kan jag rekommendera till att se den. 


Onsdag

Idag fick jag sovmorgon, börjar jobba kl 14 idag, så skönt att få sova ut och vakna av sig själv. Gick till gymmet och körde ett armppass efter frukosten och sen vart de hem och göra mat och ta de lugnt en stund. Nu ska jag snart åka iväg till jobbet och ha apt innan de blir kvälls jobb. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra dag.


Har ni inte testat Hugo rosas dryck clean tycker jag att ni ska göra det. Testa smaken vattenmelon idag efter gympasset så god och den innehåller inget kofin. 

finns också i smak av hallon, citron /lime och päron 


Frågestund!!

Tänkte som att jag inte bloggat så mycket på länge och det var ett tag sen jag hade en frågestund, så kör vi en frågestund nu. Fråga på!! 


Tillbacka blick till i sommras när vi var i cypern, nu när de är mörkt och kallt ute. 

 

Ullared

Idag har jag varit på ullared hela dagen och nu är vi äntligen på väg hem igen. Är helt slut både i huvudet och kroppen efter allt springande och letande. Men hittade en hel del saker och Julklappar så nu vart man fattig men roligt är det.




Fotografering

Efter jobbet idag åkte jag hem till Fideli och vart sminkad innan vi åkte ut och fotade varandra.


RSS 2.0