Glad alla hjärtans dag 💕

Jag har haft en väldigt bra och mysig dag med många människor jag tycker mycket om. Började inte förns kl 14 idag så startade dagen med att sova ut äta frukost Framför tv:n innan de vart att göra sig iordning för att gå ner på stan och köpa lite blommor. Gick hem till mamma och lämna en bukett med blommor ett fint kort, en bros som var ett silverhjärta från barncancerfonden och en mugg där de stod världens bästa mamma. Jag lämnade också ett paket till min lillebror han fick 100kr och en tröja. Till min älskling lämnade jag 3röda rosor ett kort och en chokladkaka jag beställt där de stod jag älskar dig 💕 när han kom hem från jobbet.  Innan jag ska gå till jobbet får jag ett samtal om att jag har fått blombud, kommer inte på från vem först men när jag öppnar så har jag fått en jätte fin bukett med tulpaner från min underbara styvpappa som jobbar i Stockholm på veckorna. 💕 

När jag sluta jobbet vid 21:00 gick jag först upp till mamma för att säga hej och prata lite, då fick jag jätte fina tulpaner choklad och en annanas, av min lillebror fick jag den nya marabu chokladen med Cocos och jag älskar Cocos,Vart så glad. När jag kom hem möts jag av tända ljus på bordet, rosor te, frukt och smält choklad vilket gjorde min ännu gladare. Tack så mycket alla nära och kära för att ni alltid finns vid min sida älskar er. Hoppas ni också haft en bra dag. 









Ledig dag

Idag har jag varit ledig så skönt men vart ingen sovmorgon för de. Kl 8:00 träffa jag Elin för att gå till gymmet, de vart ett ryggpass. Efter vi kört klart gick vi mot stan för att ta en fika de är ju fettisdagen så de vart en varsin semla, så gott 😋. Sen har jag plockat in tvätten, damsugit och diskat innan jag åkte till maxi och handla lite, nu vet jag inte vad jag ska göra men senare ska jag börja med maten och sen blir de iväg till gymmet igen för att ta 2a täningspasset, men då blir de inte gymmet utan mojes fyspass. 



Idag är det ingen vanlig dag..

 Har jobbat hela helgen så har inte gjort så mycket mer. Men i lördags var vi på 3års kalas hos min kusins barn, vi åt lite mat och sen fikade vi det var väldigt trevligt. på kvällen kollade jag och oscar på mellodifestivalen.  medans jag har jobbat i helgen har min underbara styvfar lagt nytt golv i mitt kök,det blev så fint är så nöjd innan hade jag mörktgolv, vad tycker ni?
 
För idag är det välrden bästa mormors födelsedag hurra hurra hurra stor grattis mormor på din 73 årsdag, förlåt att jag inte kunde vara hos dig och fira. Hoppas att du haft en underbar dag för det är du värld älskar dig så mycket. 

 
 
 

Fredag och lördag

När jag kom hem efter jobbet igår städade jag lite hemma var en sväng till systemet och köpte några Cider och öl till mig och Oscar. Startade fredagsmyset på fight fit, sen vart de att laga mat fläskfile och sötpotatis för min del och Oscar hade pommes. Sen kollade vi på talang.


 
Idag lördag vart de ett hårt träningspass på fight fit med styvpappa jonny sen tog vi de bara lugnt hemma en stund innan jag gick ner på stan en sväng och mötte upp mamma, köpte en kappa som var på rean mycket nöjd. Nu är vi i Karlstad och ska gå på bio, vi ska se maze runner 3 hoppas att den är bra.