Puss?


CITAT


Fest

Ja idag ska jag på halloween fest med några kompisar:) åh längtar 
har med mig kameran så kommer ta bilder :) <3


Haloween

Ja förra inlägget var ju inte så roligt så lägger upp ett roligare inlägg nu, Vi hade haloween dag i skolan idag, dock så var de inte så många som klätt ut sig men några :D här är bilder underdagen
Som vanligt hamna dom inte i ordning tyvär men men



CASSY TOG BILDER PÅ MIG



 

Du finns inom mig!!!

Vet inte hur jag ska börja berätta/skriva men iaf idag efter skolan gick jag hem direkt för jag skulle åka iväg med min kanin Sigge till vertinären idag för att avliva honom :(  han har varit dålig i magen och tappat mycket päls och så, jag kände att de var bäst för han dels för att han inte mådde så bra och att jag inte har tid för att gosa och ta hand om honom. Jag var med han hela tiden när dom gav han sprutorna förs en bedövning och sen sprutan som gjorde att han dog vet inte vad man kallar den sprutan :( de var sjukt jobbigt att se han somna in
, se han sluta andas :( de här är ett av de jobbigate jag har varit med om. 
Älskar dig sigge, 

Torsdag

Efter skolan gick jag till gymmet, så kom hem därifrån för ca 60min sen. Då fixa jag lite i rumet plocka bara i ordning lite kläder och så :) sen satte jag mig vid datorn och nu ska jag äta för maten vart nyss klar så skriver kanske nåt mer senare innan jag går och lägger mig får se. 
men ha de så bra <3 

GAMMAL BILD SOM ELLIOT TOG 

Innebandy

Idag hade vi innebandy  turnering i skolan, min klass förlora dom 2 första matcherna stort och den sista vart oavjord. Vår paralell klass 9a2 van alltihopa :) så vårt arbetslag van iaf så de var bra. Visst de var tråkigt att vi inte van någon match men är nöjd, vi gjorde vårt bästa. 


DAGENS CITAT


Onsdag

Sluta 14:00 idag då jag träffa Anton och Johanna till skateparken vi var där ett tag innan Anton drog hem och jag följde med Johanna till coop innan jag drog hem, När jag kom hem åt jag mat sen hjälpte jag min bror att fixa håret han ska på skolfest idag :) <3 nu ska jag plugga en liten stund på bilden innan jag ska träffa Anton igen.
Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag.

DAGENS CITAT

 
 

DAGENS CITAT

 

GYM

HEJ ja snart blir de gymmet drar dit med Ivan vet inte om någon mer hänger med :) 
Det har varit en ganska lugn dag i skolan hade hemkunsap sista lektionen och vi gjorde wook.
Ja de var väl de jag hade åh säga just  nu ;)  ni får ha de bra så hörs vi :)


MYS MED MAMMA

Nu ska jag sätta mig i vardagsrumet och mysa med en kopp te med mamma sen göra mig i ordning för natten.
så säger godnatt 

CITAT

LÄS OCH TA ÅT DIG 
Du kan göra fel men du är aldrig fel!!


Stockholm

Ja som jag var i stockholm passa jag också på att shoppa lite :) 


Mjukisarna är köpta på cubus

Pappa

Ja jag har ju varit i stockholm i helgen hos min pappa,vi har myst och jag har gosat jätte mycket med min lillasyster ida och vår nya familjemedlem gustav (katten). Här är massa bilder från helgen.





Mys

Sitter hemma hos pappa och ser på körslaget oh myser med godis och läsk åt hemgjord pizza förut också de var gott.😜

( Jag känner så...)

 

Matte

Nu har jag nyss pluggat/räknat klart matten för idag eller gjorde de för en stund sen, har fått hjälp av min "personliga" mattelärare Annie-Marie tack så mycket att du tar dig tid för att hjälpa mig.Jag har matte prov i moron!!! åhhh nervös känns ganska bra nu men lär väl ha glömt bort allt när jag väl sitter där och ska göra provet... de brukar ju vara så tyvär :/ men får hoppas på de bästa iallafall. Nu ska jag göra mig i ordnig för att krypa ner i sängen så jag är utvilad i morgon. 
 

Program/Linje?

Ja som jag sa i morse så var jag och min klass på studibesök på presterud idag för att få information om alla olika program som finns där. Jag har fått lite mer intresse för vissa program som jag sa att jag var intrecerad av igår,så har valt bort några linjer. Nu står de mellan 3 linjer/program Vård/omsorgsprogramet, Returang/livsmedelsprogramet eller Bygg/anläggningsprogramet så får väl se vad de blir. Men de var kul att gå runt och få se vad dom gör på dom olika programen, vissa kände man igen som gått ut 9an nu. 
 
Hur är de för er? är ni också osäkra eller vet ni vad ni vill gå? 


SYSKON MYS

Jag har tagit hand om min lillebror eller jag gör de fortfarande :) mamma är på möte.
Jag och Elliot gjorde mat tillsamans det vart korvstroganoff och pasta och till efterrätt jorgubbar och dom är fina bakelserna MUUUMMS. Vi har också spelat sims2 som jag sa  och nu ser han på tv och jag sitter här vid datorn. 
 
 
 

LILLEBROR OCH JAG

Idag hämta jag min lillebror Elliot, vi  kom hem för en stund sen och ska nu spela The sims2 :) 
Vi bjuder på dom här fina bilderna på oss hoppas ni haft en bra  dag :) 


CITAT

DAGENS CITAT


DAGENS OUTFIT

T-shirt med tiger tryck och svarta jeans
 


God morgon

 
Gick upp klockan 6:30, gick in i duchen och sen klädde jag på mig innan jag gick ut i köket och gjorde frukost.
Jag satte mig i vardagsrumet och kolla på vakna med voice som jag fortfarande kollar på :-) 
Börjar inte förs 9:00 då jag ska vara på presterud på mässa eller vad man ska kalla de, dom ska prata om dom olika programen som finns där. 
 
Bjuder på några bilder jag nyss tog :)


GYMNASIUM??

Åååh panik, jag börjar få lite smått panik nu gällande gymnasiumval asså jag vet inte vad jag vill/ska välja :( 
det är så svårt finns ju så mycket olika saker. Jag har nyss kommit hem från en mässa på krogården, där dom pratade om alla olika program eller ja iallafall dom fälsta programen. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska välja..
jag har tänkt lite på resturang och livsmedelprogramet, vård och omsorgsprogramet, fordon och transportprogramet eller bygg och anläggning men jag vet inte riktigt. Jag har samtal om gymnasiumval med en nu på fredag.
 
vet ni vad ni ska gå?  vad ska ni gå? 


SPRUTA!!!

Idag tog jag gardasil spruta, den är mot livmordcanser.
De gjorde lite ont men mest efterråt.

 

Gymmet

Ja nu bilr de gymmet, ska dra dit med Ivan :) sen ska jag görat ett pass så kommer hem senare ikväll så får se om jag skriver nått inlägg när jag kommer hem eller inte men de märker ni ;-) 
ha de bra puss hej 

FANNY


KARLSTAD

Ja jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på skorna och jakan jag köpte så här är dom


CITAT

Dagens Citat 
den här hittade jag på keelas blogg tyckte den var bra :) 

GOOD NIGHT

Ska snart logga ut och gå och plocka in min tvätt, i morgon är de skola igen efter en veckas praktik  hmm saknar alla hundarna och personalen :/  men men de ska bli kul att komma tillbaka till skolan också få träffa alla vänner igen :D. Tog nyss bilder på de jag köpte igår så om jag inte glömmer bort de lägger jag upp dom i morgon. 
god natt sov/dröm sött. 
GLÖM INTE ATT STÄLLA MASSA FRÅGOR NU PÅ  FRÅGESTUNDEN!!


FRÅGA PÅ OM VAD SOM HELST !!!

 

GÅRDAGEN

Ja igår gick jag upp 8:00 åt frukost klädde på mig och sen gick jag ner till loppisen, jag hjälpte till och sålde grejer blandannat böker och lampor. Det var roligt jag stod med en som hette Lasse och han var rolig. 
När jag stott klart där gick jag hem och byte om innan vi åkte till karlstad hela familjen, jag och mamma kolla på skor, Jag hitta 2 par och mamma ett :) sen åt vi alla på Max innan mamma och jag gick för att kolla på en höstjacka till mig för just nu har jag mammas :P och vi hittade en så de var bra.  
När vi kommit hem från karlstad hoppa jag in i duschen och sen klädde jag såklart på mig :P efter de gick jag till jonte och var där tills 21:15 innan jag gick hem  och satte mig i soffan med mamma och kolla på en film som gick på 5an. 
jag kanske lägger upp bilder på skorna och jackan sen får se :) <3


CITAT


Sista dagen

Ja idag var de ju sista dagen på min praktik :( jag kommer sakna Anna Lisa Elin och Denice och så klart alla hundarna, men jag får åka upp någon dag och hälsa på. Jonny hämta mig ca 15:45 så åkte vi hem, jag fixa lite i mitt rum packa upp och la in kläderna i garderoben medans Jonny började med maten :) vi åt tacos idag.
Så nu sitter jag vid datorn och pratar med Oscar i skype :) 


CITAT


TORSDAG

Idag har de vart en bra dag :) den har varit som vanligt gick ut me hundarna på morgonen senare fick dom lunch/mellanmål och sen satt jag i hungården. Jag fick gå vid 15:30 idag :) då gick jag in på donken/Mc och köpte en glass som jag åt på vägen hem mumms. När jag kom hem hämta jag mina matte böker och gick över till Annie-marie som är så snäll och hjälper mig med den tack så mycket :) efter det var jag bara hemma och åt innan jag gick ner till kfum där jag har vart till nu typ. I morgon är det sista dagen på min praktik vecka :( de är lite tråkigt kommer sakna alla hundar och all personal där, har haft en jätte rolig vecka. 


Trött

Nu har jag precis pratat klart med Ivan i skype:) så nu ska jag krypa ner i sängen är trött de svider i ögonen på mig så god natt och sov gott nu pöss

Citat

 

MARKEN

Ja idag var de marken (marknad) i stan först gick jag med min mamma och lille bror sen gick jag med kompisar :) 
jag köpte en munk och sen marknadsnogat :) de gick på 35 kr. Ja de var väl de jag hade oh säga...


HELGEN

 

KUL MAN KAN HA MED GODIS 


KVÄLLS FIKA 



SÅG ÄVEN FILM MED BROSAN 

Första dagen

Ja då var första dagen på hundagiset avklarad :) 
Det har varit jätte kul, jag börja 8:00 och vid 9:00 fick jag gå på promenad me 6st små hundar. 
jag fick även gosa och ge hundarna nytt vatten.De fanns många söta hundar både stora och små.
En rotwailer som hette Dino tror jag om jag kommer ihåg rätt han hoppa upp på mig och försökte bita mig men de var bara på skoj, han var/är väldigt busig.  
 

STUGAN

Så nu gick de att överföra bilderna från i helgen :)  är inte alla bilder men väldigt många av dom iaf 


 

Bloggen....

Ja jag har nu kollat på KBT (kickbackpack) 
Caty Keela Moa Johanna Vira bloggar, dom gör video inlägg om dom själva vad dom tycker de bästa med hösten är om deras viktigaste dag i deras liv och om deras klädstil.
De jag vill komma till med de här är att jag tänkte fråga er om vad vill ni att jag ska blogga om eller blogga mer om? äre de något ni vill veta om mig? skriv gärna en komentar skulle bli sjukt glad och de skulle betyda mycket. 
jag försöker kolla andras bloggar för att få ideer till saker men går sådär :/ 
men skriv gärna en komentar om vad du tycker jag kan göra bättre eller vad du vill att jag ska göra för saker i min blogg!! tack så mycket 


NERVÖS TJEJ!!

Imorgon börjar min första prao dag,  jag ska praoa på ett hunddagis :)
de ska bli kul men är lite nervös ska va där hela veckan. Jag/vi har fått några uppgifter från skolan som vi ska göra under veckan som vi praoar, tex skriva en loggbok om vad vi gjort varje dag vi ska intejuva dom på arbetsplattsen och ställa några andra frågor om företaget för att förjupa oss mer.... menmen de blir nog bra får vi hoppas. 
 
HAR NI PRAOAT/VART PRAOA NI? 
skriv en komentar vart ni praoa och vad ni tyckte om de, jag skulle bli jätte glad :) <3

 

Helgen

Hej nu har vi kommit hem från stugan och jag har nyss duschat :)
och tänkte nu överföra bilderna från helgen men funkar de tror ni? nej självklart ska de krångla  blir så arg!!!
men hoppas att de funkar om en stund eller i morgon får hoppas på de bästa. 
Vi ska snart äta pizza eller mamma Jonny och Elliot jag tog en kyckling sallad ;) 

GLAD TJEJ

JAA äntligen ska jag snart få träffa och hålla om min lilla syster igen :D 
prata med pappa i helgen och bestämde att jag skulle komma ditt näst nästa helg!! 
skanar min lilla syster så:* saknar så klart efter min pappa också :) 
puss på er älskar er <3

 

DAGENS....

DAGENS CITAT


Bilder

Idag har de varit en ganska lång dag sluta 15:40 men hade syslöjd sista lektion så de var najs, 
När jag slutat gick jag till gymmet jag körde lite ben och sen mage idag bara. 
Efter gymmet gick jag till banken och hämta ut mitt ID kort glad tjej :D hehe
När de var klart gick jag hem lämnade min väska byte om och gick sen hem till Ida, vi var hos henne ett tag innan vi gick hem till mig för att hämta min systemkamera. Ja så här kommer bilderna vi tog :) Bilderna hamnade i åordning när jag överförde dom. 

 

School

De var rätt lugnt i skolan idag, sluta vid 14:00 så de va gött :) 
oh plus de var god mat i matsalen pannkakor med sylt och grädde:D
På vägen hem från skolan träffa jag på Filip och någon som han var med, prata en stund med dom innan jag forsatte hemmåt tog nåt att äta och sen åkte vi till karlstad. Jag köpte en ny sport bh och en vattenflaska gick också in på lager 157 och hitta 2 stickade tröjor/tunikor och ett par vantar. 
När jag nyss komit hem smsar Ivan och frågar om jag har lust att komma till gymmet och sociala med honom så de gjorde jag så snäll som jag är ;) Nu har jag duchat plockat bort lite kläder som låg lite här oh där och nu sitter jag vid datorn och har min söta goa kanin ute :) <3 ne de här blir väl sista inlägget för idag så säger                    god natt och sov gott. 
Har ni haft en bra dag? jag hoppas iaf de :* 


God morgon

God morgon på er sötisar hoppas ni sovit gott, Jag har nyss ätit frukost och sitter nu i min lillebrors rum och har Sigge (min kanin) ute så han får hoppa lite :)
HÄR ÄR DAGENS OUTFIT: Jeans och super marrio tröja

DAGENS....

DAGENS OUTFIT

RSS 2.0