Bubbel bad

Nu ska jag och min älskling ta oss ett mysigt varmt bad :-)


Miss you

Det har nu gått 8 månader och 2 dagar sen du somnade in och lämnade mig min bebis :-( jag saknar dig, du var en speciell kanin och du kommer alltid finnas i mitt hjärta Sigge! Älskar dig!!


Movie!!

Jag ska snart möta upp Ivan sen ska vi gå på bio :-D <3


Dagens outfit

Nu blir de jobb! Bjuder även på dagens outfit


Work

Ja så var de söndag igen och de betyder såklart att de är jobb imorgon igen, ska bli kul att få träffa dom underbara barnen igen :-D. Ligger nu i sängen och ska snart sova så jag är pigg och orkar upp i morgon. Hoppas ni haft en bra midsommar helg, min har vart helt okej iaf :-) godnatt :-*
Bjuder på en bild som är tagen för ett tag sen ;-)


Piratbild

Glömde att lägga upp bilden på hur jag såg ut när jag var pirat idag i förra inlägget så lägger upp den i de här inlägget istället.


Pirate

Idag på fritids där jag sommarjobbar var vi ute och leta efter en piratskatt och grilla korv till lunch. Det vart mycket pirat Lekande innan vi åkte hem till fritidsskolan igen. Sluta halv 5 så jag har varit hemma en stund nu, tänkte sätta mig i soffan och vila lite är trött efter en lång dag


Sommarjobb

I morgon gör jag första dan på sommarjobbet, skulle börjat idag egentligen men dom hade någon planerings dag så fick börja i morgon istället så då ska jag va ute och leka med små barn hela dagen :-). Idag har jag tagit det lugnt var även i Karlstad en sväng med mamma när vi kom hem och hade hämtat Elliot hos hans kompis Viktor åkte vi och handlade, senare gick jag upp till David och Tilda sen efter det kon också Ivan. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova så jag är pigg i morgon. Godnatt


Skolavslutning

 
Nu är det sommarlov efter många farväl och mycket tårar, tack alla för dom här underbara åren på södermalm. 
 

 
 

New nails

Idag efter skolan var jag och fixade mina naglar vart jätte nöjd :-D


Avslutningsmiddag

Idag hade vi olika tävlingar som alla klasser på skolan var med på efter det hade vi avslutningsmiddag med alla 9or och lärare på skolan, så här kommer några bilder från middagen. 
 



Tack för dom här åren 9a1
 
 
 
 
 
 
 

Good day

Idag var det en chill dag i skolan vi fick hemmagjorda bullar av våran engelska lärare (min mentor) sen hade vi musik och efter det lunch, efter lunch skulle vi städa våra skåp och sen klassrum när det var klart fick vi gå. När jag slutat gick jag till järnvägsparken och träffa Emilia och Tobbe en stund. Efter jag ätit mötte jag upp Ivan på stan, vi gick runt och kolla lite i affärer och sen köpte vi mjukglass innan vi gick mot gymmet.


Försöker få tbx tränings-peppen

Ja jag har ju tyvärr tappat min tränings-pepp/motivation så otroligt tråkigt för vill verkligen inte sluta med träningen så har typ fått ångest nu för att jag inte tränar så som jag gjorde förut :-/ har ni några tips på hur man kan få tbx den fort så skriv gärna det i en kommentar Tack!


Följ mig på instagram


Grillkväll

 Igår kväll gick jag upp till djurgården och hade grillkväll med David Ivan Ebba och Pontus, vi hade det jätte trevligt och kul med mycket skratt. här är några bilder jag tog underkvällen :) tack mina underbara vänner för gårdagen. 


Sun..

Så här ser jag ut efter att ha solat i ca 2 timmar, fint va??


Wensday


Jun. 04, 2013


My day

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan var dock lite tröttare än vanligt men annars var det som vanligt. Efter skolan hämtade jag Elliot på fritids och vi gick hem en snabbis och åt lite mellanmål innan vi gick till badhuset, när vi badat klart hämta mamma oss och jag gick sen till brogårdsskolan och träffa David och Ivan i det fina vädret :-) nu ligger jag i sängen och ser på tv :-) hoppas ni också haft en bra dag :-)


Mondays outfit


RSS 2.0