Saturday!

I morse stod jag på loppsien ålde rätt mycket ändå. När jag hade jobbat klart åkte jag till badhuset med mamma och min bror Elliot, det var kul. Efter jag hade ätit och suttit vid datorn en stund smsade david och frågade om jag ville följa med och bowla och de gjorde jag, det var ganska jämt mellan oss men jagv vann. Nu sitter vi hemma hos mig i mitt rum och lyssnar på musik får se om vi kommer på något att göra snart. Hoppas ni har haft en bra lördag. 
 
 
 

The outfit

FREDAG!! Bjuder på Dagens outfit! 




Katastrofdag!

Idag hade vi matte prov direkt på morgonen, det gick sådär för mig. Efter matte provet skulle vi få information om en katastrofdag som vi ska ha i december,  det ska vara en buss olycka så vi ska bli sminkade. den började 10:30 och slutade 15:00 med rast och lunch. Längtar jätte mycket tills den dagen ska bli väldigt kul kommer ta med mig kameran dit så lägger upp bilder efter. Nu ska jag snart åka iväg och vara barnvakt. 
 

On the gym

Nu är jag färdig på gymmet, gymade själv idag körde mage och sprang på gå bandet. Nu ska jag ta en dusch innan jag ska åka och träffa Anne-Marie för att plugga matte! 
(Bjuder på den oseriösa bilden ) 




Godmorning

Godmorgon på er! Har nu ätit frukost och gjort mig klar för skolan så nu ska jag snart sätta på mig skor och jakan för att gå mot bussen.  


Traning and movie

Efter jag tränat klart med David idag drog vi ner och dusch osv innan vi drog till mig lämna väskorna och även åt innan vi skulle gå ner till bion för att se nya hunger games! Filmen var väldigt bra dock så tyckte jag inte om slutet men mer säger jag inte men har du inte sett filmerna så se dom! Nu ligger jag i min nybäddade säng och ska snart sova godnatt.
 



The bed

Nu har jag bytt till mina nya fina sängkläder jag köpte i  ullared på höstlovet.
 
 




Örebro

Idag vaknade jag och Linn ca vid 10:00, då vi gick upp och gjorde frukost och satte oss framför tv:n. Sen fixade vi oss innan hon hjälpte mig med matten. När vi hade gjort klart matten åkte vi till örebro för att shoopa lite på mariebergs galeria! jag hittade inget förutom en victoria`s secrets parfym som Linn fick hjälpa mig att välja för att jag inte kunde bestämma mig, så det vart vanillia lace. 
 
 

Sköna fötter

Sitter just nu i soffan med min kusin och ser på Narnia som Dock snart är slut och gör sköna fötter! Mycket skönt faktiskt :-) 



 
 

The day

Öppet hus på skolan gick bra det var ganska mycket folk som kom ändå så de var kul, jag och en till från min klass fick vara värdar och locka upp folk till vård och omsorgsprogramet och även säga att dom skulle gå tipspromenaden. Sista timmen kom min kusin som nu pluggar i Örebro förbi så jag visade henne runt. Vi åkte hem till mig ca kvart i 2. När vi kom hem till mig hyrde vi filmen en oväntad vänskap sjukt bra och rolig film så se den om ni inte sett den. Efter filmen gjorde vi tacos det var gott så är väldigt mätt nu 




Öppet Hus!

 Idag är det öppet hus på skoan från 11:00-14:00, Hoppas det är många som kommer och kollar! Vi ska vara där senast 10:45 så tar 10:05 bussen till Karlskoga så är jag på skolan ca 10:30. Min klass har fixat tipspromenadfrågor om vård så hoppas att de är många som kommer gå den. Min kusin Linn som pluggar/läser i Örebro ska följa med och kolla på skolan så det ska bli kul.  Nu ska jag fixa det sista innan jag ska klä på mig för att gå till bussen hoppas ni får en bra dag! 
 

Så här ser min skola ut..

And i`m happy

Hej, för ett tag sen redovisa jag om dyslexi inför klassen vet inte om jag skrev de men iallafall igår fick vi reda på vad vi fick för betyg på våra redovisningar och Jag fick ett B vart jätte glad över de, tror de är första gången jag säger de här men känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv. 


BE STRONG


Hospital in school

Idag på vård och omsorgs lektionen fick vi testa att mata/ bli matad och bädda rent och förflytta. Det var faktiskt kul. Nu blir de Klassråd sen lunch. 


Move on!

Det börjar kännas lite lättare angående kenny, visst jag saknar han och tänker på han forfarande till och från men de börjar iallfall kännas lite lättare än i böran.. De är jobbigt att helt plötsligt bli ensam när man haft någon nära i nästan ett halvår. Hänt några gånger att jag velat ringt/sma han och berätta saker när jag sen komit på att jag inte kan göra det för att han inte är min längre, att vi är inte tillsammans. Sen helgerna man längta efter för att man fick träffa honom...så de är tomt men de blir de ju alltid, men känns ändå skönt att jag börjar släppa de nu och inse att de är slut mellan oss även om de är jobbigt ibland och att jag tänker på honom och våra stunder tillsammans. 
 
 
 

Utveklingsamtal

Idag har det varit en vanlig Tisdag förutom att Elin i min klass hade sin hälsoaktivitet idag så vi fick dansa på hälsopedagoiken, det var kul men också lite svårt. Vi fick slutade vi vid halv 3 då vi redovisat klart om våra sjukdomar vi valt, så jag hann med 20 i bussen hem, när jag kom hem satte jag mig och kolla på Mtv en stund innan jag och mamma åkte tillbaka till skolan för att ha utveklingsamtal , det gick bra min mentor tyckte jag skulle vara stolt över att jag inte har mycket frånvaro och att jag var duktig och ordningsam. När vi kom hem igen därifårn har jag inte gjort så jätte mycket, tagit de lugnt typ börjat fundera lite på vad jag ska ge folk i julklapp. Nu blir det att kolla på tv en stund innan jag ska lägga mig.
 

Kvällen..

Idag på sista lektionen fick jag jätte ont i magen de kändes lite som att de högg till och de var forfarande kvar när jag kom hem och satt även kvar ett tag efter jag tagit en alvedon så idag fick jag avbokade mitt tabata pass :-( Men min kusin var här när jag kom hem så de gjorde inte så jätte mycket, jag träffar inte henne så ofta. Efter vi ätit mat började jag baka kladdkaks muffins, sen har vi bara tagit de lugnt och pratat och nu ska vi ta en kopp te innan jag ska krypa ner i sängen så jag inte är jätte trött i morgon. 


Knäck!

Kom nyss hem efter att varit hos  
Anne-Marie och hjälpt henne att packa ner hennes grejer för att hon ska flytta till en annan lägenhet. När vi var klara med de började vi koka knäck som vi sen ställde på hennes balkong, dom vart bra och goda! Vi gjorde också fruktsallad det var gott. Nu ska jag lägga in min tvätt innan jag ska krypa ner i min säng och sova! Hoppas ni haft en bra helg och en bra söndag godnatt 



I Wonder...

 

Feelings...

Är så less på mig själv ... mina bästa vänner säger att jag föränrats mycket att jag inte är mig själv längre osv..  Jag pratar inte äns med min bästa tjej kompis längre..:( Vi har knappt pratat sen vi gick ut 9an eller träffat varandra sen dess.... </3 Så har jag inte kommit in i klassen så jätte mycket än, känner mig lite utanför när dom pratar om saker.. vet att vi inte gått så länge i skolan men ändå...  Känns som jag börjar förlora fler personer som betyder mycket för mig :( 


 
 

Saturday

Idag gick jag upp vid 9 för att jag skulle jobba på loppisen som ligger vid mig, slutade där vid 12 då jag gick hem och började med medicin frågor och gjorde klart min inbjudan till klassen för min hälsoktivitet. Röjde också upp lite i köket som mamma bad mig göra som att som åkte till karlstad för att gå till lek och bus landet. Ivan kom hit för en liten stund sen och vi sitter nu i vardagsrummet och väntar på Oscar dom tycker att vi ska dra till gymmet. Ikväll blir det bara att ta det lungt och kolla på så mycket bättre. Hoppas ni har haft en bra lördag och får en bra kväll.
 
 

It's...




Home sweet home

Har nyss kommit hem och drukigt te och ätit lite skårper efter att ha suttit barnvakt åt Adam en av mammas och jonnys kompis son. Så nu sitter jag och ser på hela Sverige bakar och snapchatar med bästa Ivan! 



My Evening

När jag kom hem från skolan idag vid 5 hoppade jag in en dusch som att vi hade idrott som sista lektion och idag var vi på gymmet och körde easy line, efter jag duschat hade mamam gjort maten klar så då åt vi. Sen gick jag ner till broängskyrkan och hjälpte till med scaout, när jag kom efter det satte jag min i soffan i vardagsrumet med datorn och med mamma. Vi kollade på arga snikaren tillsammans, jag sitter forfarande kvar i soffan men ska snart gå in i mitt rum och packa badkläder till i morgon då Sara i min klass ska ha vattengympa som sin hälsoaktivitet. Sen när jag packat ska jag lägga mig i sängen oh sova. Godnatt på er. 

 

Ny design!

Som ni ser har jag nu en ny design och heder på bloggen! så vad tycker ni?  det är min vän Ebba som har gjort designen. 
 

True Friends


Citat


My Day

Vart en rätt lugn dag idag, Benjamin hade sin hälsoaktivitet idag så vi spelade brändboll i duggregn och mitt lag vann. Lovisa hade sin hälso aktivitet igår och då var det hälsosam frukost som vi åt tillsammans i klassrummet. Efter skolan idag gick jag till gymmet med ivan, vi körde axlar och sen mage vart inte så mycket idag. Sen har jag bara suttit i soffan i vardagsrummet och tagit de lugnt och kollat runt på datorn, inte gjort så mycket mer...I morgon har jag sovmorgon, börjar inte förs 10:50 för att jag inte har någon vård och omsorgs lektion den här veckan! vi är indelade i 2 grupper och jag är med i första gruppen så vi hade lektion förra onsdagen.  Nu ska jag forsätta chilla framför datorn innan jag ska göra mig i ordning för att lägga mig i sängen. 

Bild från när jag var med kassandra..

 

Best Friend

Dom här 2 killarna är mina absolut bästa vänner!  Ni finns alltid där vid min sida puschar och stöttar mig. Ni får mig alltid på bra humör och le även fast jag egentligen inte vill! Ni får mig att forsätta orka kämpa vidare. Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan er ivan och david, ni betyder så mycket för mig älskar er mina bästa vänner!
 
 

New

När jag var i Stockholms central igår kollade jag lite kläder på h&m med pappa och stora syster innan tåget skulle gå och då köpte min stora syster Alexandra dom här åt mig. 



Present

Fick en försenad julklapp tydligen av stora syster idag,  ögonskuggsplatan med massa Olika färger och i fredags fick jag en försenad födelsedags present  av min farbror Kjelle med familj, vart jätte glad




Stockholm!

Här kommer några bilder från helgen hos pappa i Stockholm.

 
 

Farsdag

Grattis på farsdag pappa, jag älskar dig 


Ja må hon leva!!!

Idag är de igen vanlig dag för idag är det Tildas födelsedag hurra hurra hurra! Grattis gumman på din 16 års dag 





Pappi

Nu blir de pappa mys framför så mycket bättre 


Familj kärlek

Idag har jag och pappa vart ute i parken med Ida sen har vi träffat farbror med familj, vi gick till farfars grav och gjorde fint. Det var kul att få träffa mina kusiner igen var ett tag sen. Jag har fler bilder på systemkameran som jag lägger upp när jag kommer hem. 



Kladdkaka dagen

De är ju trotsat kladdkaka dagen idag :-) 


Move on!!

Var i Karlstad igår och träffa Kenny, fick saker som är mina och pratade med honom ,de var jobbigt i början men sen kändes de bra när vi började prata och skratta som vi brukade. Vi pratade ett tag om allt möjligt men också om oss tyvärr är de fortfande slut så har bestämt mig nu för att försöka gå vidare... 


Höstlovet

Hej! Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag nu... Kan börja med att mitt höstlov började bra va med Kenny på helgen tisdag åkte jag till Ullared onsdag var jag på bio med Kenny vi såg Thor i 3D och han hängde med hem och  åkte hem på fredag kväll efter vi vart och kollat på när hans syster spela innebandy. Men sen på lördag tog de slut mellan oss vet forfarande inte riktigt varför men han kände att nåt var fel oh lite så och tycket att de nog blir bäst såhär som att de vart dåligt mellan oss tidigare. På söndag var jag nere men åkte iaf till Bodaborg med några kompisar och fick blå märken.   Hoppas att ert lov varir bättre 

Höstbilder med Kassandra

 

RSS 2.0