Waterver I don't care anamore I'm done!


Trött Tjej

Ska strax göra mig iordning för att krypa ner i sängen, jag är har ingen ork alls :( plugga får jag göra i morgon och ingen träning vart de idag heller för de var ingen fight fit så får vänta tills onsdag. Oscar fick till och med väcka mig i morse för att jag inte vakande av mitt alarm, vilket aldrig har hänt mig innan. Jag har också varit seg i skolan och bara velat hem! Är verkligen inte redo för skolan skulle vilja vara ledig en vecka till. Men har iallafall haft ett bra lov och bra dagar i Stockholm, de var kul att få träffa alla.  



Syster tid

Idag har jag tagit hand om min lillasyster Ida medans pappa och pia har jobbat. Det har varit jätte mysigt att få egen tid med henne. 
Vi var inne och kolla film och även ute i parken och åkte rutschkana, gungade och sparkade lite boll. 
Sen senare åkte jag och farmor in till Solna centrum och kollade lite i affärer så köpte lite kläder också.

Syskonmys

Åkte till Stockholm idag så träffat farmor lite och nu är jag hos pappa och myser med mig kära lillasyster Ida 


fettisdagen

Fettisdagen firas såklart med en semla och med min lille bror. 

Thaimat

Jag och älsklingen gick och åt lunch buffé på thaien under hans rast.det var jätte gott och nu är jag proppmätt. Ligger nu hemma och tar de lugnt som att jag har lov :) 


Boda Borg

Var på Boda Borg igår med familjen och mina kusiners familj som vart är och hälsat på under helgen från stickholm. Det var jätte kul, vi körde tjejerna mot killarna. 
på bilden är de min ena kusin och lillebror.

 



Feeezt

Här är några av dom bilder jag tog från fredagskvällen/natten i kalstad från förfesten hos Ronjas klasskompis och sen stundenfesten på nöjes. Jag hade en awsume kväll det var jätte kul :) 

På 

FREDAG

Sitter nu på väg till karlstad med Ronya och Josefin och ska möta upp några av Ronjas klasskompisar, Vi ska festa loss och ha super kul ikväll på studentfesten på nöjesfabriken. 
Bilder kommer komma upp senare. 


mys fredag

På psykratri lektion fick vi fika av våran lärare och så spela vi spel. Vi hade lite mys fredag innan lovet. 

Mormor 70 år

I morse runt 9.0 åkte jag mamma och Elliot och hämta upp vår kusin Linn i Örebro för att åka till Stockholm för att överaska vår mormor som fyller 70år idag. De var jätte kul att överaska henne hon vart så glad när vi kom upp för trappan och sjöng,vi åt smörgåstårta och fikade lite innan vi sen åkte hem igen runt 15.00 så vi var hemma runt 18.00 och nu ska jag lägga mig godnatt 


 

träning

Ny vecka och träning igen :)! Är riktigt trött efter dagens träning men de är lika kul som vanligt. Nu blir de äta och duscha. 

söndags mys

Hade lite syskonmys nu på söndags kvällen med min lillebror vi gick på bio och en natt på museet 3. Den var bra och rolig så den tycker jag att ni ska se och har ni inte sett de andra 2 filmerna så se dem också ;) 


Dagens fynd

Idag har jag varit med underbara Emilia :) 
En saknad vän. Vi har gått runt på stan och kollat runt i affärer och vi tog en liten fika också på orion :) det var väldigt mysigt, jag fyndade ett par nya skor och ljus. 


Bästa mamma

Bästa mamma som gör kaffe till mig när jag ska plugga naturkunskap. 

 

Vad ska jag göra?

Har länge velat ta hål i naveln men några tycker inte de så är lite osäker, vad tycker ni jag ska göra? 


Vinterbilder

När jag var hemma hos Oscar igår gick vi ut en sväng i snön med deras hund Stina. Vi gick lite i skogen sen hade hade jag och Oscar snöbollskrig. Jag tog med mig systemkameran och tog några bilder när vi var ute som jag nu tänkte lägga upp och visa er. 
 
 
 

Pulka åkning

Har vart och åkt lite pulka nu på kvällskvisten med mamma och min lillebror elliot det var kul var väldigt länge sen jag åkte pulka. Vi kom nyss hem så nu ska jag värma mina fötter som är iskalla och kanske plugga lite till och sen kolla någon serie eller film. 

RSS 2.0