Vålön

I lördags åkte vi ut till vålön med davids båt och var där hela dagen och bada, det var väldigt härligt och varmt i vattnet. Jag och älskling skulle ha tältat där under natten men blev att vi åkte hem på kvällen för att david skulle iväg på morgonen dagen efter så det skulle bli lite stressigt men de var kul ändå. 

 
 

kvällsdopp

 Först jobba jag 7-13 idag  sen tog jag och älsklingen det kanska lugnt gick och handla osv.
På kvällen vid ca 18.00 drog jag Oscar Emilia Tilda och så frågade vi om David ville med ut till jutviken. 
Så vi drog ut och bada skratta fika och kasta boll fram till ca  22:00, det var väldigt härligt och roligt.

 
 
 

HIM <3

Idag är det ett halvår mellan mig och Oscar! Är så lycklig :) 



Movie time

Var på bio med min kära lille bror ikväll och såg draktränaren 2, rolig och bra film och så var han och jag själva inne på bion :) det var riktigt kul :) 




Lördag

Idag har jag jobbat, jobbade 7-16 när jag slutade så träffade jag Emilia, vi var ute och köpte glass, såg på tv och solade solarium på kvällen. 
Nu ska jag sova för jobbar 7-16 i morgon igen godnatt 



Good night

Idag åkte oscar till sin pappa i norge och ska vara där i en vecka och 2 dar,kommer sakna han,blir tomt utan honom. kl 16 började jag jobba och slutade nu vid 21 så kom hem för en stund sen och sitter nu vid datorn och ser halft på tv innan jag ska lägga mig Godnatt på er så hörs vi 

En bild på mig och min älskling när vi var i norge i påsk. 
 
 

Tuesday

Idag jobbade jag från 7-16, va fullt upp idag på jobbet. Efter jag slutat träffa jag Emilia och vi sola solarium och efter det gick vi till gymmet och körde lite ben, armar och mage. Det var väldigt kul att få träffa henne igen var ett tag sen och känns jätte bra att vi börjar få upp kontakten igen.  Nu sitter jag i soffan med älskligen och ser på tv. 



RSS 2.0