Weekend With Dad

Idag kl 13 tog jag bussen till Stockholm för att hälsa på pappa oh lilla syster Ida igen. Vi gjorde morot oh gurka som vi doppade i dipp de var gott och ser vi på let's dance men Ida sover sött. Det är mysigt att få lite egen tid med pappa oh syster när hon var vaken. 
Ska lägga mig efter let's dance så säger godnatt oh sov gott 



Station

Godmorgon, jag står nu på station och väntar på bussen för att åka till skolan 
Sovmorgon idag börjar inte förs kl 10:00
Så de var skönt oh få sova längre. 
Snön som kom i onsdags är äntligen borta igen så nu hoppas jag de inte kommer mer vill ha sommar!! 
Nu kommer min buss så vi hörs 




Spruta

Nu har jag tagit sista sprutan för 
hepatit B, de gjorde lite ont. 



Dagens...

Bjuder på dagens outfit 




Studiedag

Idag har jag studiedag, jag har pluggat lite sen gick jag och klippte mig och besökte även min gammal skola en stund. Senare blir de gymmet med David 



2 months

Igår hade jag och Oscar två månader  tillsammans. älskar dig min prins 
 
 
 
 
 

Sändagsfrukost

Idag gjorde jag och älskling amrecanskapannkakor till frukost, 
 



Home..

Hej på er, jag sitter hemma och har pluggat lite, svarat på några frågor i medicinen och sen kollat på en film i svenskan. Väntar nu på att Oscar ska sluta så ska jag träffa han, han ska hjälpa mig senare med en grej i svenskan. vi hörs senare

My outfit Today

Jag ska strax gå till bussen och åka till skolan. Har bara dubbelmatte idag så slutar 10:30, resten av våra lektioner är inställda så de blir att jobba hemma istället. 


Good morning

Godmorgon på er, jag har precis ätit frukost och gjort mig klar för att strax gå till bussen oh åka till skolan. 
Tänkte att jag kunde bjuda på dagens
Outfit. 



Monday

Hej, idag var jag hemma från skolan igen för att jag fortfarande hade feber igår kväll men idag har jag vart feber fri hela dagen har bara hostat oh vart snuvig så i morgon blir de skola igen efter att vart borta från skolan sen i onsdags, de jobbiga är att man missar så mycket när man är borta och jag har vart borta i 4 dagar nu så jag har missat en del tyvärr så ligger efter och de är jobbigt. Men har försökt att gjort lite hemma iallafall när jag mått bättre, det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan i morgon oh försöka ta igen allt. 
Som jag var hemma från skolan oh hade feber igår kunde heller inte träna idag :(
Vilket gjorde mig lite sur för vill komma igång med träningen igen. 
Jag ligger i sängen nu oh ser på tv och ska strax sova. 
Hoppas ni har de bra godnatt 



Home And Sick...

Hejsan! efter att ha varit hos oscar och tagit hand om honom som han är sjuk har jag själv blivit smittad 38,6 i temp  har ont i huvudet hals och hostar men jag får skylla mig själv. Sittligger i min soffa med min varma filt jag fått från oscar och dricker te. Funderar på att kolla på en film och sen försöka att plugga lite om jag orkar. 
 
 

Monday

Hej, Det har vart en vanlig dag i skolan förutom att vi fick sluta tidigare om vi var klara med fallbeskrivningen, jag tog halv 3 bussen hem. När jag kom till stan gick jag till netto oh handla lite gott till min älskling som legat hemma hela dagen för att han är sjuk så tog hand om han lite, han fick en Cola oh chocklad tänkte köpa halstabletter osv men hans mamma skulle komma hem med de senare till han. Jag gick hem runt kvart i 5 för att äta och sen dra till gymmet oh köra ett tabata pass som vanligt på måndagar, nu ligger jag på soffan med Jonny oh ser på tv ska stax gå oh lägga mig.


 


RSS 2.0